pinterest
Slimme tuinslang van Gardena

Slimme tuinslang van Gardena

Een lekvrije tuinslang die makkelijk op te rollen is. De nieuwe tuinslangen van Gardena zijn ‘slimme’ slangen aan hun voelbare profiel met unieke ribbels. Hiermee wordt een sterke en lekvrije verbinding gevormd tussen slang en het koppelstuk voor accessoires als sproeier, broes en schoonmaakgereedschap. Bij het oprollen van de slang grijpen deze ribbels automatisch in elkaar waardoor het opruimen eenvoudig, strak en gelijkmatig verloopt.

 FotoSlimme tuinslang van Gardena    FotoSlimme tuinslang van Gardena


Geen ergernis

De slangen slingeren zich soepel en listig rondom obstakels zonder daarbij te knikken, te verdraaien of in de knoop te raken. De nieuwe Gardena tuinslang heeft verschillende ‘huiden’. De binnenste laag bestaat uit een zwarte folie die interne vuilvorming en algengroei tegengaat. Uit de slang komt daarom altijd zuiver en helder water. Tussen de binnen- en buitenlaag zitten twee types spiraaldraden die knikken en verdraaien voorkomen. Daarmee wordt een belangrijke tuinergernis weggenomen.

FotoSlimme tuinslang van Gardena 

Garantie

Er zijn drie nieuwe gepatenteerde tuinslangen van Gardena: Flex, Highflex en Superflex. Afhankelijk van het type slang garandeert Gardena een levensduur van 12 tot 30 jaar. Kijk voor meer informatie op gardena.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen