pinterest
Uniek Villeroy & Boch spabad voor de tuin

Uniek Villeroy & Boch spabad voor de tuin

Het jaar 2014 wordt nog mooier met een complete wellness-ervaring in de achtertuin. Met de nieuwste, elegante spabaden van Villeroy & Boch - voorzien van de JetPak II™ technologie - wordt de spabeleving niet alleen nog comfortabeler, maar ook naar een hoger niveau wordt getild.

FotoUniek Villeroy & Boch spabad voor de tuin   FotoUniek Villeroy & Boch spabad voor de tuin

JetPak II™ technologie: revolutionair en duurzaam

De innovatieve JetPak II™ technologie maakt de nieuwste spabaden van Villeroy & Boch de zuinigste in hun klasse. Krachtige pompen persen water achter de jets. Het water wordt daar vermengd met lucht en dit wordt met optimale kracht door de jets geperst. Door dit gepatenteerde systeem zijn er geen leidingen meer nodig achter de jets, dat de kans op lekkage zeer laag. Een ander belangrijk voordeel is het warmtebehoud. Doordat het water niet meer door alle leidingen hoeft, gaat er geen warmte verloren. Hierdoor verbruiken de baden een stuk minder energie en zijn ze milieuvriendelijk en duurzaam.

FotoUniek Villeroy & Boch spabad voor de tuin   FotoUniek Villeroy & Boch spabad voor de tuin

Hoogwaardige kwaliteit en elegant design

Bij het kiezen voor een spabad voor de tuin, zijn er meerdere aspecten waar je op kan letten. Bij de twee nieuwste collecties van Villeroy & Boch, de Premium en Comfort Line, is werkelijk overal aan gedacht. Het materiaal van de spa’s staat garant voor een bovengemiddelde belastbaarheid en lange levensduur. De constructie en onderhoudsvriendelijke buitenbekleding zijn houtvrij en volledig afgesloten, waardoor vocht en ongedierte geen kans krijgen. De baden hebben een robuuste en moderne vormgeving en zijn standaard uitgerust met comfortabele nekkussens, ingebouwde buitenverlichting, centrale LED-verlichting, verlicht voet- en filtergedeelte en een sfeervolle waterval. De Premium Line beschikt over een kleurenscherm en menubesturing. De besturing kan tevens via een iPhone of iPad-app worden geregeld.

FotoUniek Villeroy & Boch spabad voor de tuin FotoUniek Villeroy & Boch spabad voor de tuin  FotoUniek Villeroy & Boch spabad voor de tuin

Custom-made: uw persoonlijke spa

Omdat iedere gebruiker andere wensen heeft, zijn de spabaden geheel naar smaak en budget aan te vullen. Zo zijn er zestien verschillende JetPaks™ waar u eindeloos mee kunt variëren. JetPaks™ zijn de verwisselbare rugdelen voor de spa’s, waaruit de krachtige massagestralen worden gepompt.  Bij elke JetPak™ verschillen de jets van plaats en grootte, waardoor u een ander soort massage ervaart.  Naast de keuze in massagestralen biedt de collectie zes verschillende formaten baden, met drie tot acht zitplaatsen. Ook de kleur van de schaal en de buitenbekleding kunnen naar eigen smaak worden gekozen, zo ontwerpt u het spabad dat bij uw stijl past. Maak de spabeleving nog comfortabeler door middel van het optionele stereosysteem. Smarthphones en MP3-spelers kunnen hierop worden aangesloten via Bluetooth of USB.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan het U-TRY Experience Centre van U-SPA in Breukelen en onderga de wellness-ervaring.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen