pinterest
Staycation met een zwembad in de tuin

Staycation met een zwembad in de tuin

Veel mensen hebben dit jaar voor een staycation gekozen, oftewel een vakantie in eigen huis en tuin. Saai? Dat hoeft helemaal niet! Een zwembad in de tuin maakt je staycation heel speciaal. Heerlijk genieten met vrienden en familie van sportiviteit, gezelligheid, koelte en wellness. UW Tuin spotte het ideale zwembad voor elke tuin!

Urban Active zwembad

Het nieuwste zwembad van Starline is de Urban Active, een zwembad met de luxe van een groot bad maar met compacte afmetingen. Ideaal voor elke (stads)tuin, zodat het een plek is waar je elke dag een vakantiegevoel hebt.

FotoStaycation met een zwembad in de tuin

Urban Active - Starline

Creëer een luxe stadstuin

Urban Active is speciaal ontworpen voor de compacte stadstuin met afmetingen van 2,5 x 4,5 x 1,35 meter. Het subtiele zwembad heeft designtrappen en daardoor een luxe uitstraling. Het maakt het de perfecte plek om de hele zomer te loungen. Een modern, luxe en functioneel zwembad met de mogelijkheid voor Endless Swimming!

FotoStaycation met een zwembad in de tuin

Endless Swimming

De compacte afmetingen suggereren dat het vooral een ‘plunge pool’ is, maar dit hoeft niet zo te zijn. Wil je een sportieve staycation? Het zwembad is geschikt om Endless Swimming in te laten installeren. Deze installatie zorgt ervoor dat je zelfs in dit kleine zwembad eindeloos baantjes kan zwemmen. De zwemmachine verplaatst water, waardoor er een tegenstroomeffect gegenereerd wordt. Zo is je stadstuin niet alleen een wellness paradijs, maar ook een fijne sportieve plek.

FotoStaycation met een zwembad in de tuin

Veiligheid staat voorop

Het kleinste zwembad van Starline heeft een geïntegreerd Roldeck. Niet alleen blijft het water schoon, de zwembadafdekking zorgt ook voor een veilige omgeving. Daarnaast bestuur je de Roldeck met een afstandsbediening waar ook een kinderslot op zit. Hierdoor is de Urban Active heel erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

Bovendien bespaar je tijd en onderhoud, zodat je meer tijd overhoudt om te genieten van je mooie tuin. Ook zorgt de afdekking voor het vasthouden van warm water en bespaar je zo energie. De luxe uitstraling maakt het ten slotte een parel voor het oog.

Bron: Starline

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen