Een buitenkeuken met luxe barbecue samenstellen

Een buitenkeuken met luxe barbecue samenstellen

Ben jij ook fan van buiten koken, eten en barbecueën? Wil jij het liefst iedere dag in het zonnetje genieten van gegrilde zalm, een Ribeye of een heerlijke Veggieburger? Stel dan je luxe buitenkeuken samen met een luxe gasbarbecue!

Luxe buitenkeuken van Steel. Modulaire buitenkeuken met gasbarbecue. #steel #steelcucine #buitenkeuken #outdoorkitchen #gasbarbecue

Modulaire buitenkeuken

Met een modulaire buitenkeuken kan je in je tuin of op je dakterras een luxe buitenkeuken inrichten. Wil je alleen een luxe gasbarbecue in je nieuwe buitenkeuken of houd je heel erg van grillen op een Green Egg? Met de modulaire outdoor kitchen van Steel kan je gewoon kiezen voor allebei! Ook een koelkast, spoelbak en zelfs een Quooker kokend waterkraan kan je plaatsen in je buitenkeuken. Het is maar hoe luxe je het zelf wilt! 

Steel buitenkeuken met luxe gasbarbecue en Big Green Egg #barbecue #buitenkeuken #greenegg

Luxe gasbarbecue

De modulaire buitenkeukens van Steel worden exclusief gemaakt in Italie en zijn 100% uitgevoerd in roestvrij staal. De fronten van de modules van de buitenkeuken hebben mat zwarte poedercoating voor een strakke en stoere uitstraling en massief acacia houten handgrepen. De verschillende modules staan garant voor luxe koken in de achtertuin. 

Steel luxe gasbarbecue #barbecue #buitenkeuken #gasbarbecue #steel #steelcucine #steelbenelux

Steel gasbarbecue

Een gas BBQ heeft als voordeel dat hij binnen enkele minuten gebruiksklaar is. Sluit de gasfles aan en opwarmen maar. Steel heeft meerdere varianten in het assortiment. Barbecues helemaal uitgevoerd in RVS of voorzien van stijlvolle teakhouten barbladen.

Luxe buitenkeuken met gasbarbecue van Steel Cucine #buitenkeuken #steel #gasbarbecue #tuin #dakterras #buitenkoken

Je kan kiezen tussen de Green 70 en de extra brede Green 90 met optioneel houten plateau's aan de zijkant voor extra werkruimte. De Swing 70 en bredere Swing 90 met 4 giet-roestvrijstalen gasbranders en een additionele brander aan de rechterzijde. Allen op wielen met onderkasten, lades en geïsoleerde deksel met temperatuur meter voor bereidingen met deksel (gasoven functie). Of de modular system 70 of 90.

Buitenkeuken met Big Green Erg. Steel modulaire outdoor kitchen #buitenkeuken #steelcucine #outdoorkitchen #barbecue #greenegg

Steel outdoor kitchen met luxe gasbarbecue en Big Green Egg

Wil je meer weten over de mogelijkheden om zelf je ideale buitenkeuken samen te stellen? Bekijk de verschillende modules van de Steel outdoor kitchen en vraag informatie aan. En vooral: geniet van het buitenleven!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief