pinterest
Stil grasmaaien, wie wil dat nou niet!

Stil grasmaaien, wie wil dat nou niet!

Husqvarna introduceert zijn eerste loopmaaier met een accu: de LC 141Li. Deze grasmaaier is zo ontworpen dat hij ook op oneffen gazons haast geluidloos het gras glad en strak scheert. Zo heeft niemand last van het gebrom. Met één volle accu kan een gazon van ongeveer 450 m2 gemaaid worden. Behalve de LC 141Li presenteert Husqvarna ook een nieuwe serie benzinemaaiers.

Accumaaier

FotoStil grasmaaien, wie wil dat nou niet!
De nieuwe Husqvarna LC 141Li doet zijn werk muisstil en zonder snoer, brandstof of schadelijke uitlaatgassen. Als de accu leeg raakt, gaat de LC 141Li niet langzamer rijden of minder goed maaien. Ook niet wanneer hij door dikkere en grovere stukken gras gestuurd wordt. Sterker nog, op die plekken geeft de LC 141Li juist meer power om topprestaties te leveren. Het bedieningspaneel met aan- en uitknop is tevens voorzien van een accu-indicator. Je ziet dus direct hoe vol de accu nog is. De grasmaaier biedt maximaal comfort voor de gebruiker. Dankzij de verstelbare hendel stuur je de maaier soepel door je tuin in elke gewenste richting. De LC 141Li heeft een maaibreedte van 41 cm en de maairesten worden direct verzameld in de opvangbak. Dat scheelt gras harken achteraf. Met één handeling stel je de maaihoogte (van 2,5 tot 7 cm) eenvoudig in. Je hebt daarbij geen gereedschap nodig. De accu is binnen 45 minuten weer volledig opgeladen.

FotoStil grasmaaien, wie wil dat nou niet!
Benzinemaaiers

Dit voorjaar introduceert Husqvarna tevens een nieuwe range lichtgewicht benzinemaaiers voor kleine, middelgrote en grote gazons. Ze leveren topprestaties op elk type gazon en door hun lichte gewicht en ergonomisch ontwerp bieden de motormaaiers veel comfort aan de gebruiker.

Meer weten op het gebied van tuinverzorging, check hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen