Sfeer in de tuin met een vuurtafel

Met een vuurtafel breng je sfeer in je buitenruimte. Wij spotten voor jou de Flamecore® vuurtafel: je zet hem aan met een druk op de knop, en geniet eersteklas van een perfecte ambiance. Plaats hem in je tuintafel en geniet van een mooi vlammenspel. Met de gezelligheid van vrienden en familie, een lounge muziekje en hapje en drankje erbij, heb je alle ingrediënten voor een mooie avond!

Sunwood vuurtafel

Combineer jouw tuintafel met de Flamecore inbouwbrander voor een unieke blikvanger op je terras, onder je overkapping of op een andere fijne eet- of loungeplek in je buitenruimte. Deze inbouwbrander op gas geeft het mooiste vlammenspel voor het meest sfeervolle licht. Je installeert hem gemakkelijk in een buitentafel naar keuze. Het minimalistische design zorgt namelijk voor eindeloze combinaties.

Flamecore inbouwbrander op gas voor je vuurtafel op maat #vuurtafel #inbouwbrander #tuinhaard #flamecore #sunwood

De inbouwbrander van Sunwood bestaat uit zeewaardig roestvast staal. Perfect voor langdurig buitengebruik. Gemaakt door het Sunwood team in de eigen fabriek vlakbij Rotterdam. Dat maakt deze solide inbouwbrander 100% made in Holland!

Habanero Vuurtafel

Wil je een kant en klare vuurtafel met sfeervol vlammenspel? De Habanero vuurtafel met inbouwbrander is een elegante blikvanger afgewerkt met een Matte Black structuur poedercoat en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Super stijlvol!

Sunwood vuurtafel Habanero #vuurtafel #terrs #tuinhaard #buitenhaard #tuinidee #sunwood #habanero

Met een simpele druk op de knop geniet je optimaal van je buitenruimte met de sfeer en warmte van de vuurtafel met simplistisch design. 

Hoe groter de vuurtafel, des te groter het vuur. De Habanero is verkrijgbaar in drie standaard formaten. Staat het gewenste formaat er toch niet tussen? Misschien is een vuurtafel op maat dan iets voor jou. Pak dan de telefoon en geef Sunwood een belletje: 010 521 1325 of mail verkoop@sunwood.nl

Ook een vuurtafel maken met Sunwood? Download hier de brochure en bekijk de mogelijkheden of vraag informatie aan!

BROCHURE AANVRAGEN

Sunwood -
Sunwood

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen