pinterest
Terras schoonmaken? Zo doe je het 2X sneller en efficiënter!

Terras schoonmaken? Zo doe je het 2X sneller en efficiënter!

Je terras reinigen en onderhouden? Het is elk voorjaar weer een klus om de groene aanslag en vieze vlekken van je terras te verwijderen, maar met dit reinigingsgereedschap kan het 2X zo snel en efficiënt. Zo geniet je razendsnel weer van een mooi schoon terras en houdt je het gemakkelijk schoon!

FotoTerras schoonmaken? Zo doe je het 2X sneller en efficiënter!

Met de vijf bezems en reinigingsopzetstukken van de nieuwe serie X-tra Clean-serie van WOLF-Garten heb je in een mum van tijd het huis, de patio en het balkon schoongeveegd. Je klikt de elementen eenvoudig je op de multi-star® steel, die ook met andere gereedschappen gebruikt kan worden.

Door de X-vormige haren van de bezem wordt vuil extra grondig en snel van droge én natte oppervlakken verwijderd. De afgeronde vorm van de borstel maakt het reinigen in moeilijke hoekjes makkelijker en beschermt de tuinmeubelen tegen beschadigingen.  

5 verschillende opzetstukken

FotoTerras schoonmaken? Zo doe je het 2X sneller en efficiënter!

Boven: straatbezem, links: terrasbezem, rechts: huisbezem, midden: schrobber, rechtsonder: watertrekker.

In totaal zijn er vijf nieuwe bezemopzetstukken: de stevige haren van de 40 cm brede straatbezem en de 35 cm brede schrobber maken moeiteloos binnenplaatsen, straten en terrassen schoon. De bezem met fijne haren, met een breedte van 35 cm, verwijdert fijn stof en licht vuil in huis. De terrasbezem, die ook 35 cm breed is, is perfect voor balkons, tegels, smalle paden en trappen. Het assortiment reinigingsapparatuur wordt gecompleteerd met de multi-star® watertrekker met een breedte van 45 cm met geïntegreerde schrobstang. De X-tra Clean-serie is verkrijgbaar vanaf €16,99. 

Het unieke multi-star®-assortiment heeft meer dan 70 opzetstukken, die met 15 handgrepen kunnen worden gecombineerd. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen