pinterest
Trend in buitenverlichting: duurzame LED

Trend in buitenverlichting: duurzame LED

Outdoor lifestyle is een trend en hierin bepaalt buitenverlichting voor een groot deel de sfeer en de functionaliteit. Ook voor een tuin is het maken van een lichtplan aan te raden om het unieke karakter en de nuances van je tuin uit te lichten. Elke tuin, maakt niet uit hoe groot of klein, heeft zijn eigen karakteristieken en zal pas goed verlicht zijn als je rekening houdt met het totaalconcept. Strakke lichteffecten zie je veel in de outdoor collecties. Ook duurzame ledverlichting, in combinatie met een lens, kan strak afgelijnde lichttekeningen op wand of grond creëren.

FotoTrend in buitenverlichting: duurzame LED   FotoTrend in buitenverlichting: duurzame LED

Functioneel met instant karakter

Delta Light is trendsetter in architecturale verlichting en gespecialiseerd in Led technologie. De grote outdoor collectie is zeer functioneel, strak en geeft instant karakter aan het terras of aan uw tuin. Topix LX van Delta Light is de nieuwe outdoorversie van de bekende Topix-wandarmatuur. Topix is dan een strak en elegant ontwerp dat leuke lichteffecten garandeert en veel vrijheid geeft voor originele composities. Zo kan, door een combinatie van meerdere toestellen, een artistiek geheel worden samengesteld. Daarnaast kan de kleur van het licht helemaal op persoonlijk smaak worden afgestemd met warm wit of koud wit licht.

FotoTrend in buitenverlichting: duurzame LED

LED-verlichting is ook bij uitstek geschikt voor grondspots. Deze zijn een perfecte aanvulling in elk exterieur lichtplan. Het uplight-effect versterkt het architecturale karakter van je woning en kan bomen, beelden of andere accenten extra cachet geven. Daarnaast brengen de spots extra diepgang in je tuin of geven ze de juiste richting aan langs paden of een oprit. Tactic is waterdicht en schokbestendig.

FotoTrend in buitenverlichting: duurzame LED   FotoTrend in buitenverlichting: duurzame LED

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen