pinterest
3 x tuin en terras in de herfst & winter

3 x tuin en terras in de herfst & winter

Nu de herfst echt zijn intrede heeft gedaan, denken we weemoedig terug aan het tuinleven tijdens de mooie dagen. Heb jij ook heimwee naar het buitenleven? Blijf dan vooral ook in de herfst en de winter naar buiten gaan. We geven je 3 redenen waarom de tuin ook tijdens koudere dagen een heerlijke plek is om te zijn!

# Herfst/winter BBQ

Heb jij in de zomer bijna wekelijks je barbecue aan staan? Waarom niet in de herfst en de winter? Nodig je buren, vrienden en familie uit en organiseer een winterbarbecue. De volgende attributen zorgen ervoor dat jouw winterbarbecue een succes wordt.

Zorg ten eerste voor genoeg kleedjes op je terras. Daarnaast is het wat eerder donker in de herfst, maar dit is niet erg, met genoeg sfeerverlichting creëer je juist erg veel sfeer! Zorg uiteraard voor genoeg eten, serveer er een lekker drankje bij en je winterbarbecue wordt een groot succes! Je kunt je barbecue ook nog een Après-ski thema geven, dan weet je zeker dat iedereen warm genoeg is gekleed. 

# Beschut in de buitenlucht

Foto3 x tuin en terras in de herfst & winter

Glaswanden zijn ideaal gedurende de herfst en de winter. Met glaswanden zit je heerlijk beschut onder je terrasoverkapping, waardoor je ook tijdens kouden dagen van je tuin kunt genieten. Een ander voordeel is dat je een sfeervolle tuinkamer creëert.

Foto3 x tuin en terras in de herfst & winter

Het assortiment van Verano® bestaat uit maar liefst vijf verschillende glaswanden. Zo is er altijd een passende glaswand die goed aansluit binnen jouw persoonlijke situatie. 

# Creatief in de herfst

Laat je creativiteit zien! Juist in de herfst zijn er genoeg attributen die je kunt gebruiken om je creativiteit te laten zien door bijvoorbeeld het zelf maken van extra aankleding in je woning of voor op je terras. Trek je laarzen aan en ga lekker in het bos op zoek naar bladeren, kastanjes, eikels en andere attributen. Maak er daarna een mooie herfsttafel van.

Foto3 x tuin en terras in de herfst & winter

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen