Tuingereedschap: E-tuinieren

Elektrisch tuingereedschap is de toekomst als het gaat om tuinieren. We gaan steeds meer werken met accu-gedreven apparaten, want die maken tuinieren stiller, energiezuiniger en ergonomischer. En dat met net zoveel kracht, maar zonder vervuilende uitstoot en ergerlijk geluid. 

Dankzij de nieuwste technologieën zijn accu-gereedschappen net zo krachtig als de uitvoering met benzinemotor maar veel milieu- en onderhoudsvriendelijker. Vervuilende uitstoot wordt tot een minimum beperkt en de apparaten zijn bovendien 80% stiller dan vergelijkbare modellen met benzinemotoren. Robotmaaiers maaien grote gazons in korte tijd en tot in de puntjes, waarbij ze weinig geluid produceren zodat ook de buren in alle rust van de tuin kunnen genieten.

De e-volutie van een klassieker

Ook het bekende multi-star® kliksysteem van WOLF-Garten heeft een elektrische opvolger. Ideaal bij het tuinieren! Het nieuwe hybride e-multi-star®-systeem is de klassieker van de toekomst en een van de belangrijkste nieuwe introducties van WOLF-Garten. 

Tuingereedeschap: e-tuinieren. WOLF-Garten e-multistar-systeem met vijf accu aangedreven gereedschappen #tuinieren #tuingereedschap #tuin #wolfgarten #emultistar

 De muurbevestiging van de steel is tevens de oplader, zodat je gereedschap altijd tot je beschikking staat. 

De basis van het e-multi-star®-systeem is de ergonomische, aluminium accu-steel, met een lengte van 140 cm en  een geïntegreerde 18V accu. Deze is combineren met vijf accu-aangedreven gereedschappen: een heggenschaar, kettingzaag, gazontrimmer, takkenschaar en een grasschaar. De muurbevestiging van de steel is ook de oplader, zodat je gereedschap altijd tot je beschikking staat. 

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen