pinterest
Stoere tuinhaarden: BadBoysBrand 100% Made in Jail

Stoere tuinhaarden: BadBoysBrand 100% Made in Jail

De stoerste haarden voor de tuin zijn van het merk BadBoysBrand. Deze tuinhaarden, vuurkorven en BBQ's op een oliedrum worden geproduceerd met een uniek verhaal; stuk voor stuk 100% Made in Jail.

FotoStoere tuinhaarden: BadBoysBrand 100% Made in Jail


Buitenhaard Thumbs-up - BadBoysBrand

De tuinhaarden worden handgemaakt van 100% staal en zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Zet je BadBoysBrand haard op een prominente plek in de tuin, want dat is hij echt waard! Bedenk wel goed waar je hem neer gaat zetten, want verplaatsen is een zeer zware klus. Dankzij het bijgeleverde RVS rooster zijn de haarden ook te gebruiken als BBQ. De buitenhaarden hebben in het begin een metaalachtige look, maar na gebruik en uiteraard weersinvloeden zal de haard een mooie, roestige kleur krijgen.

FotoStoere tuinhaarden: BadBoysBrand 100% Made in Jail

Rechtstreeks uit de bajes

Alle producten die het label BadBoysBrand dragen komen rechtstreeks uit de bajes. Ieder product bezit dan ook een echtheidscertificaat. Voordat de BadBoysBrand producten de gevangenis verlaten worden zij zeer streng gecontroleerd door de werkmeesters van de metaalafdeling. Dit zijn stuk voor stuk ervaren lassers die de gedetineerden vakbekwaam opleiden. En als de gevangenen weer op vrije voeten komen zijn zij een competentie rijker; metaalbewerking!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen