pinterest
Tuintrends

Tuintrends

Het is al bijna 2018! Een nieuw jaar en dat betekent natuurlijk ook een jaar vol nieuwe trends. Op dit moment zullen de werkzaamheden aan je tuin even stilliggen, maar dan mag je toch al nadenken over wat je komend buitenseizoen allemaal met je tuin kunt gaan doen. Daarom zetten wij nu alvast wat trends op een rijtje die we verwachten te zien in 2018. 

De moderne tuin

De moderne tuin is een trend die we vorig jaar ook veel zagen, maar ook komend jaar nog zeer populair zal zijn. Deze tuin is van alle gemakken voorzien en jij kunt hier heerlijk tot rust komen. Typerend aan een moderne tuin zijn strakke lijnen en een combinatie van bestrating en groen. Zo is in elke moderne tuin wel een terras aanwezig.

FotoTuintrends

Je tuin is van alle gemakken voorzien en je bent niet afhankelijk van de weersomstandigheden

Ideaal bij een terras is een terrasoverkapping. Deze zie je dan ook veel terug in de moderne tuin. Met een terrasoverkapping kun jij onbezorgd het hele jaar door genieten van je tuin, dus ook in de winter! Hierdoor is jouw tuin echt van alle gemakken voorzien en ben je niet afhankelijk van bijvoorbeeld de weersomstandigheden.

Groene tuin

Tegenover de moderne tuin staat de groene tuin. In deze tuin verdwijnt betegeling en krijgt groen meer een kans om zicht te laten zien. Zo haal je de natuur dichter bij jouw thuis en creëer je jouw eigen groene oase waar jij fijn kunt relaxen. Zo zie je bloemen en planten op elke plek in de tuin terugkomen.

De romantische tuin

Ja je leest het goed. In 2018 gaan we steeds meer tuinen zien met een romantische stijl. Deze tuin zit vol prachtige bloemen als rozen en tulpen. De gehele tuin bestaat uit zachte tinten met mooi bijpassende tuinmeubelen. In tegenstelling tot de moderne tuin, zijn in deze tuinen de vormen voornamelijk vol en rond wat je tuin een prachtige warme uitstraling geeft. De Purbeck terrasoverkapping sluit perfect aan op de romantische tuin. Deze terrasoverkapping heeft namelijk sierlijke details en een klassieke goot.

FotoTuintrends

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen