pinterest
Tuintrends

Tuintrends

De tuintrend die wij afgelopen jaren al flink zagen opkomen, zet zich in verder door. Binnen is buiten en buiten is binnen. Een heerlijke trend waar steeds meer mensen van kunnen genieten. Elk jaar zijn er voor de tuin nieuwe trends, waardoor je je kan laten inspireren. We zetten er een paar voor je op een rij, zodat je je nu alvast kan inlezen en oriënteren en het voorjaar kan gebruiken om je tuin helemaal up to date te maken voor de zomer!

1. Minder onderhoud, meer genieten

Minder inspanning en meer ontspanning: genieten wordt steeds belangrijker. Deze trend wordt tegenwoordig steeds vaker zichtbaar in woningen, tuinen en op balkons. Iedereen is op zoek naar een eigen plek, waar je op ieder moment van de dag op je eigen manier kan relaxen en genieten. Er wordt daarom steeds meer gekozen voor duurzame en onderhoudsarme materialen.

2. Buiten en binnen

Het interieur is een belangrijk onderdeel van je huis. Het gevoel en de stijl van binnen worden steeds vaker doorgetrokken in het leven buitenshuis op het balkon en/of in de tuin. De grens tussen binnen en buiten zal hierdoor nog meer vervagen.

3. Complete tuinkamers

FotoTuintrends

De beide tuintrends worden gecombineerd in een onderhoudsvrije, aluminium terrasoverkapping. Wist je dat je een terrasoverkapping zelfs kunt omtoveren tot een sfeervolle tuinkamer met flexibele glaswanden en verlichting? Terrasoverkappingen zijn voorbereid voor extra opties zoals glaswanden, Ritzscreens®, stijlvolle afdichtingen of verlichting.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen