pinterest
Vernieuwde kijk op buitenverlichting

Vernieuwde kijk op buitenverlichting

Een buitenlamp van Wietse Mélotte mag gerust een eyecatcher genoemd worden. Natuurlijk groen wordt verweven met robuuste materialen en verlichting. De levende lampenkap heeft wat weg van verticaal tuinieren. Door de industriële voet heeft de buitenlamp een krachtige aanblik en mede door de sierlijke beplanting is ze elegant.

Artistiek verlicht

Kenmerkend voor een Wietse Mélotte lichtcreatie is altijd de combinatie van planten en sfeervolle verlichting in een industrieel jasje gegoten. Door meerdere materialen met elkaar te verbinden sieren deze bijna kunstzinnige buitenlampen ook bij daglicht in de tuin.

FotoVernieuwde kijk op buitenverlichting

Deze artistieke lichtobjecten zijn allemaal handgemaakt. De beplanting wordt (door de designer met groene vingers) zorgvuldig verwerkt in de functionele basket gevuld met Mediterrane potgrond.

Verschillende uitvoeringen

FotoVernieuwde kijk op buitenverlichting

Met een geïntegreerd watergeefsysteem kost het weinig inspanning de beplanting van water te voorzien. Op dit moment zijn er twee buitenlampen beschikbaar: Onella en Eline. Het grote verschil zit hem met name in het voetstuk. Houdt u meer van een betonnen en klassieke uitstraling, dan zou Eline u zomaar kunnen versieren. Bent u meer gecharmeerd van een stoere blikvanger, dan heeft Onella met haar stalen constructie u zeker wat te bieden.

Voor meer informatie over tuinverlichting, kijk hier.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen