pinterest
Vier de lente met deze terrashaard!

Vier de lente met deze terrashaard!

Geniet optimaal van het lenteseizoen met deze speciale uitvoering van de Sunwood marino buitenhaard: Fiery Champagne limited edition. Deze gastuinhaard is alleen maar verkrijgbaar tijdens de lente, dus wees er snel bij.

Marino Fiery Champagne

FotoVier de lente met deze terrashaard!

De Marino Fiery Champagne van Sunwood staat symbool voor al het moois uit het lenteseizoen. Het is weer tijd het terras open te gooien, en samen met vrienden en familie te borrelen in de lentezon. Toch kan het tijdens de avonduurtjes wat koud aanvoelen, maar met de warmte van de Fiery Champagne editie kun je ook tijdens de avond lekker van de buitenlucht genieten.

De speciale afwerking van deze editie geeft je terras een luxueuze lente uitstraling. Daarnaast heeft de buitenhaard een uniforme, matte look en is pastel gelig-oranje van kleur.

FotoVier de lente met deze terrashaard!

Taittinger is net zoals Sunwoodook een familiebedrijf, en één van de laatste gerenommeerde champagnehuizen waarbij de familie ook daadwerkelijk actief aan het roer staat. Zij zijn de bewakers van de Taittinger stijl, kwaliteit en intregriteit. En hun ambacht en liefde voor het vak maakt de Taittinger Champagne’s zo speciaal. Om de lente iets speciaals mee te geven, biedt Sunwood bij iedere bestelling van deze limited edition een mooie fles Taittinger “Les Folies de la Marquetterie” aan. Deze exclusieve cuvée komt van de wijngaard genaamd Les Folies in Epernay, Frankrijk. Aroma’s van abrikoos, perzik, brioche en een vleugje vanille wisselen elkaar af, en zorgen voor een mondvullende, krachtige en elegante afdronk. Wat een feest!

FotoVier de lente met deze terrashaard!

Heb je nog een vraag over de Marino buitenhaard? Neem in dat geval gerust contact met Sunwood op. Zij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9 tot 5. Bel 010 521 1325 of stuur een e-mail naar verkoop@sunwood.nl.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen