pinterest
Warmte en sfeer voor terras, tuin en balkon

Warmte en sfeer voor terras, tuin en balkon

Maak zwoele avonden in de tuin of op je balkon nog sfeervoller met dansende vlammen van vuur. Geen plek voor een mooie buitenhaard en ben je op zoek naar een goed alternatief?  Of droom je van een te gekke sfeermaker voor op de tuintafel? Dan is de Spin misschien iets voor jou! Deze fascinerende vlammenwerveling in een decoratieve glazen cilinder brengt de warmte en sfeer van vuur in je tuin en kan ook goed binnenshuis worden gebruikt. 

FotoWarmte en sfeer voor terras, tuin en balkon

Sfeervolle verlichting

De indrukwekkende dans van vlammen ziet er niet alleen gezellig uit, maar geeft ook een comfortabele warmte af. Dat maakt de Spin ook ideaal voor koudere avonden. Het werkt door een blikje ethanol in de voet van de Spin te plaatsen en deze aan te steken. De werveling ontstaat door drie schotten in de voet die de binnekomende lucht laten draaien en naar de vlam leiden. 

FotoWarmte en sfeer voor terras, tuin en balkon

Door het thermische- en schoorsteeneffect in de glazen buis wordt de vlam vijf keer zo groot zonder enige extra energie. Hij is eenvoudig weer te doven door een afdekplaatje op de vlam te plaatsen. Erg handig bedacht door de ontwerpers. Niet voor niets heeft de Spin verschillende Designprijzen in de wacht gesleept.

FotoWarmte en sfeer voor terras, tuin en balkon

De Spin is verkrijgbaar in twee verschillende maten in verschillende kleuren bij de betere design- en outdoorwinkels

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen