Amagard.com

Gewoon relaxed. Amagard

5 x voorbeelden van grind in de tuin

Grind in de tuin is niet alleen praktisch en onderhoudsarm, het is ook heel erg mooi en sfeerbepalend. Van modern tot authentiek en mediterraans, we geven je graag tuininspiratie met deze vijf voorbeelden van het gebruik van grind in de tuin.

1. Luxe uitstraling met wit marmergrind

Tuininspiratie: olijfbomen in houten bakken met sneeuwwitte marmergrind via Amagard.com #marmergrind #grind #tuininspiratie #amagard

Crystal White via Amagard.com

Houd jij van een moderne tuin met een luxueuze uitstraling? Crystal White grind en keien hebben een sneeuwwitte kleur en een mooie glans voor een stijlvolle look. De keitjes zijn van marmer en zijn ideaal als vulling voor in steenkorven maar ook prachtig als losse sierkeien in en rond de tuin. Heel geschikt als aankleding van grote plantenbakken, zoals bij deze houten bakken met oude olijfbomen.

Tuininspiratie: moderne tuin met sneeuwwitte marmergrind via Amagard.com #grind #tuin #tuininspiratie #plantenbakken

Het sneeuwwitte marmergrind staat ook heel stijlvol bij borders en sierpaden. De ronde korrel maakt dat de siergrind prettig te belopen is, zelfs op blote voeten.

2. Trendy met zwart wit

Tuininspiratie. Terras met 2 contrasterende vlakken met witte en zwarte siersplit via Amagard.com #terras #siersplit #zwarwit #terras

Siersplit Basalt zwart en crystal white via Amagard.com

Met siersplit kan je alle kanten op. Of je siersplit toepast als looppad, sieroppervlak of oprit, het is allemaal mogelijk. Hou je van strak en trendy? Maak bijvoorbeeld 2 contrasterende vlakken met witte en zwarte siersplit en creëer een uniek en hip terras.

3. Authentiek met moräne grind

Tuininspiratie! Houten bloembakken op Morane grind van Amagard.com #grind #tuin #terras #amagard

Morane grind via Amagard.com

Ben je een liefhebber van een authentieke tuin? Een bloementuin met kronkelige paden creëer je met moräne grind. Het heeft een bonte kleurenmengeling met grijs, witte en bruine tinten en wordt veel gebruikt als siergrind op de oprit of het boerenerf. Moräne grind is zeer geschikt voor looppaden en vanwege de ronde vorm prettig beloopbaar. Met grindmatten onder het grind heb je een mooie en onderhoudsarme oplossing!

4. Mediterraans met pasteltinten

Tuininspiratie: mediterrane sfeer in de tuin met gekleurd grind via Amagard.com #tuin #tuininspiratie #grind #mediterraans #amagard

Met grind in pastelkleuren krijgt je tuin een warme, mediterrane sfeer. Met mediterrane tuinplanten zoals lavendel, oleander, olijf- en vijgenbomen maak je van je tuin een waar paradijs. Er zijn verschillende grindsoorten met zachtrode, oranje of roze kleuren voor een stijlvolle uitstraling in de siertuin. Wanneer het wordt gelegd in grindmatten, kunnen er ook meubels op gezet worden en is lopen nog altijd comfortabel.

5. Rustgevend in het water

 Tuininspiratie: spiegelvijver met mooie keitjes op de bodem via Amagard.com #vijver #spiegelvijver #tuininspiratie #amagard

Keitjes in de spiegelvijver via Amagard.com

Een vijver in de tuin is een bron van leven en daarom een populair item. Vooral de strakke spiegelvijver is een trend in moderne tuinen. Deze vijver gemaakt van rechthoekige tegels is over het algemeen niet zo diep en veel mensen kiezen ervoor deze niet te vullen met vissen, maar met mooie keitjes op de bodem. Heel stijlvol en rustgevend!

Over grind

Grind is een bekend materiaal voor in onze tuin vanwege de verschillende toepassingen en omdat het zeer onderhoudsarm is. Op Amagard.com vind je een groot assortiment aan siergrind.

BROCHURE AANVRAGEN

Amagard.com -
Amagard.com

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen