pinterest
Tuinhuizen met de looks van hout en de voordelen van kunststof

Tuinhuizen met de looks van hout en de voordelen van kunststof

Ben je van plan om een tuinhuis te kopen? We kunnen ons die keuze heel goed voorstellen, want een tuinhuisje heeft veel mooie voordelen. Het is de perfecte plek om tuingereedschap op te bergen, de fietsen en de grasmaaier te stallen, het kan ook een fijn toevluchtsoord zijn in de drukte van het dagelijks leven of de ideale hobbyruimte. En met een tuinhuis met overkapping kan je ook tijdens de regen nog heerlijk buiten zitten. Steeds populairder zijn tuinhuizen van kunststof met de looks van een houten tuinhuis. In dit artikel vertellen we je meer over de voordelen van kunststof tuinhuizen.

FotoTuinhuizen met de looks van hout en de voordelen van kunststof

Onderhoudsvrij tuinhuis

Waar je met een houten tuinhuisje last kan krijgen van houtrot, afbladderende verf of andere onderhoudsklussen als gevolg van het weer, is een kunststof tuinhuis overal tegen bestand. Tuinhuisjes gemaakt van kunststof hebben wel de looks van een houten tuinhuis, maar zijn geheel onderhoudsvrij. Af en toe de wanden afspuiten met een tuinslang of hogedrukspuit en je tuinhuis ziet er weer piekfijn in orde uit. 

FotoTuinhuizen met de looks van hout en de voordelen van kunststof

Bespaar op de kosten

Doordat tuinhuizen van kunststof onderhoudsvrij zijn, zijn ze op de lange termijn de meest voordelige oplossing. Omdat zo’n huisje wel 25 tot 50 jaar in de tuin kan staan, bespaar je veel op de kosten. Nooit meer schuren of schilderen, onderhoudsvrij en volop plezier! Dit weegt bij lange na niet op tegen de lagere aanschafwaarde van een houten tuinhuis, dat veel meer onderhoud vereist en na verloop van tijd simpelweg ‘op’ is.

FotoTuinhuizen met de looks van hout en de voordelen van kunststof

Keuze in modellen

De mogelijkheden van kunststof tuinhuizen zijn net zo groot als houten tuinhuizen, ze zijn er in veel verschillende modellen. Van kleine schuurtjes die vooral als opslagplaats fungeren tot een compleet kunststof chalet, inclusief mogelijkheid tot een ingebouwd toilet en keukenblok! Daartussenin bevinden zich modellen waarin je even kan ontspannen en waarin je spullen kunt opbergen, vaak standaard geleverd met een mooie en handige overkapping.

FotoTuinhuizen met de looks van hout en de voordelen van kunststof

Duurzame oplossing

Voor het plaatsen van een kunststof tuinhuis hoeft geen hout gekapt te worden en daarmee bewijs je de natuur een dienst. Denk je nu: “kunststof, dat is toch bepaald geen natuurlijkvriendelijk alternatief”? Dan kunnen we je geruststellen. Bij InGarden worden alleen gerecyclede én recyclebare materialen gebruikt, zodat de productie honderd procent duurzaam is!

Bij InGarden vind je verschillende soorten onderhoudsvrije kunststof tuinhuisjes in allerlei maten, met overkapping of veranda of alleen het basis huisje. Heb je speciale wensen? Download de brochure of vraag informatie aan en bekijk de mogelijkheden!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen