pinterest
Wat vinden Nederlanders goede investeringen voor de tuin?

Wat vinden Nederlanders goede investeringen voor de tuin?

Volgens Tuinbranche Nederland investeren Nederlanders dit jaar meer in hun tuin dan vorige jaren. Alles bij elkaar werd er vorig jaar voor ruim 3,8 miljard euro aan tuinartikelen aangeschaft. Dit is een stijging van zes procent vergeleken met het voorgaande jaar. Maar in welke tuinartikelen wordt nu het meest geïnvesteerd?

Nederlanders investeren meer in de tuin

Het vertrouwen in de economie keert terug. Tuinbranche Nederland geeft aan dat we het omzetniveau van ruim vier miljard van voor de crisis weer gaan naderen. De Nederlandse bevolking heeft het meest geïnvesteerd in terrasoverkappingen, tuinhuisjes en kassen. Hier werd twaalf procent meer in geïnvesteerd dan het jaar daarvoor. Een mogelijke verklaring voor deze gegevens is de binnen-buiten trend. Dit houdt in dat Nederlanders de luxe van binnen steeds vaker doortrekken naar buiten.

FotoWat vinden Nederlanders goede investeringen voor de tuin?
Terrasoverkapping met lamellen dak. Levanto van Verano.

Persoonlijk advies

Dit is hét moment om na de denken over de inrichting van uw tuin. Belangrijk is wél dat je overwogen beslissingen neemt, zodat er een plek wordt gecreëerd waar jij graag vrienden uitnodigt, tot rust kan komen en misschien zelf lekker gaat tuinieren. Verano® heeft verschillende producten om het leven in de tuin en op het terras nog aangenamer te maken.

FotoWat vinden Nederlanders goede investeringen voor de tuin?

Een aangenaam terras in de luwte met windschermen. Luderitz van Verano

Elke persoon heeft andere wensen wanneer het op de tuin aankomt. Daarom helpen de dealers van Verano® jou maar al te graag met het beantwoorden van vragen en het geven van adviezen, waardoor jouw tuin kan worden voorzien van zonwering, windschermen, terrasoverkappingen en andere producten die perfect aansluiten op al jouw wensen. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen