pinterest
Wellness in de achtertuin

Wellness in de achtertuin

Een spabad, een sauna of een tobbe in de tuin is een absolute weldaad. Heerlijk genieten van een warm bad in de buitenlucht of van de warmte van de zon in een infrarood sauna. Wellness in de tuin is een uniek concept en zorgt voor momenten van noodzakelijke ontspanning en van puur genieten. 

Wie wil genieten van wellness in de buitenlucht, kan kiezen voor de ontspanning met een spabad of een tobbe. Het contrast tussen warm water en frisse of zelfs koude buitenlucht maakt de beleving prachtig. Eeuwenlang gaan mensen naar kuuroorden om de heilzame werking van natuurlijke warmwater bronnen te ervaren. Met de Cerdic Tobbe beleef je deze heilzame ervaring in je eigen tuin. De Tobbe is gemaakt van Western Red Ceder. Deze houtsoort geeft een etherische olie af welke een ontspannend effect heeft op lichaam en geest en je huid wordt heerlijk zacht. Omdat Western Red Ceder een zeer duurzame houtsoort is, is de tobbe tientallen jaren tegen weer en wind bestand. Het warme bad wordt verwarmd door een hout kachel.  

FotoWellness in de achtertuin   FotoWellness in de achtertuin

 

Heerlijk ontspannen met een spabad in de buitenlucht

De keuze in spabaden is groot: kleur, vorm en de werking van de masserende waterstralen... er is voor ieder wat wils. Waar je ook voor kiest, het is altijd genieten met een whirlpool in je tuin. Door de masserende waterstralen wordt het lichaam met positieve energieën geactiveerd en kom je volledig tot ontspanning. De algehele weerstand verbetert, spieren versoepelen en pijnklachten nemen af. Het ‘fun’ effect van warm water en lekker bubbelen zorgt ervoor dat het plezierig blijft en nooit verveelt. De Cerdic Spabaden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren. De Spabaden zijn goed geïsoleerd en voorzien van een geïsoleerde deksel. De deksel is in 11 kleuren verkrijgbaar.

 

FotoWellness in de achtertuin   FotoWellness in de achtertuin

 

Infrarood sauna

Een infrarood buitensauna is een mooi alternatief voor de traditionele sauna en is ook zeer geschikt voor buiten. De infrarood sauna's van Cerdic kunnen goed in de tuin worden geplaatst. De sauna's zijn gemaakt van massief Canadees cederhout en worden voldoende geïsoleerd. Wanneer er wordt gekozen voor een eenvoudig te monteren sauna-gebouwtje, kan deze investering met een verhuizing gewoon mee naar de nieuwe woning. Infrarood is die straling van de zon, die het meeste warmte levert. Alles wat leeft, groeit en bloeit heeft infrarood-energie nodig. Helaas krijgen wij op aarde door de vergevorderde industrialisatie steeds minder infraroodstraling; de smog houdt infrarood tegen. Hierdoor ontstaan eerder spanningen en vermindert onze weerstand. Door met de infrarood straling in het lichaam veel warmte op te wekken (kunstmatige koorts) wordt de afweer tegen virussen en bacteriën versterkt en de aanmaak van witte bloedlichaampjes gestimuleerd, waardoor de totale weerstand verbetert. Het lichaam wordt gezuiverd en koelen is na afloop niet nodig.

 

FotoWellness in de achtertuin   FotoWellness in de achtertuin

 

Tip van UW Tuin

Wanneer u van plan bent een whirlpool aan te schaffen, is het verstandig om eerst eens te gaan "testen". Goede speciaalzaken beschikken over testruimtes of kunnen doorverwijzen naar leveranciers waar je vrijblijvend verschillende systemen met elkaar kunt vergelijken. Bij het testen kan je de aard van de massage en bijkomende kwesties als de hoeveelheid geluid die wordt geproduceerd, aan den lijve ondervinden.

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen