pinterest
Windschermen: een perfecte oplossing voor een comfortabel terras

Windschermen: een perfecte oplossing voor een comfortabel terras

Windschermen rondom het terras zijn in Nederland bijna onmisbaar. Bij de aanleg van een terras wordt niet altijd rekening gehouden met de windrichting. Een onaangename windrichting kan ervoor zorgen dat je op winderige dagen minder van de tuin en het terras kan genieten. Herken je dat? Dan zijn winschermen zeker het overwegen waard!

Vier seizoenen genieten

Een windscherm schaf je maar één keer aan, tenminste… wanneer je kiest voor een degelijke, functionele en stijlvolle oplossing. Genieten van een windscherm kan je in ieder jaargetijde: op een frisse lentedag, maar ook bij een koude najaarswind. Om je eerder en langer te laten genieten van het buitenseizoen biedt Verano® twee luxe glazen windschermen, die speciaal op maat en naar wens worden gemaakt.

Windscherm V745-Lüderitz

FotoWindschermen: een perfecte oplossing voor een comfortabel terras
Het Lüderitz windscherm is een beweegbaar windscherm en wordt door middel van elektrische bediening omhoog en omlaag geschoven. Zo kan je zelf bepalen wanneer en hoe je het windscherm gebruikt. Het Lüderitz windscherm is breed toepasbaar: als terrasafscheiding, tegen een balustrade van een balkon, als afdichting van een terrasoverkapping of in de horeca, het kan allemaal!

Windscherm V730-Biarritz

FotoWindschermen: een perfecte oplossing voor een comfortabel terras
Het Biarritz windscherm is een vast windscherm wat helemaal naar persoonlijke wens is samen te stellen. Een Biarritz windscherm kan op iedere gewenste plek worden toegepast: onder andere tegen een balustrade van een balkon, onder een terrasoverkapping of als terrasafscheiding. Het Biarritz windscherm is te koppelen, zo kan je zelf bepalen hoe groot het windvrije terras en/of balkon wordt.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen