pinterest
Zo geniet je echt van je tuin

Zo geniet je echt van je tuin

Om deze nazomer nog even optimaal van je tuin te genieten, kun je met slechts een paar aanpassingen de stijl aanpassen. Karwei geeft tips, zodat jij met vrienden, familie en kinderen je tuin naar jouw smaak kan inrichten. Zo kun je kiezen voor een loungeset, ruime tafels voor grote gezelschappen en gekleurde kussens op het gras om lekker op te ravotten.

De flexibele tuin

FotoZo geniet je echt van je tuinOm zoveel mogelijk te genieten van zon en schaduw kun je kiezen voor lichtgewicht tuinmeubelen die makkelijk verplaatsbaar zijn. Denk aan riet, rotan of kunststof. Zo kun je dicht bij je kinderen zitten als ze op het gras spelen en later weer bij je vrienden aanschuiven op het terras om gezellig te eten.

Veilig spelen

FotoZo geniet je echt van je tuinOm de kinderen veilig te laten spelen, maak je je tuin natuurlijk kindvriendelijk. Aangezien ze altijd willen rondrennen, doe je er goed aan om te kiezen voor een anti-slip ondergrond voor vlonders die nog wel eens glad kunnen zijn door het water. Of leg kunstgras neer op bepaalde plekken in de tuin. Dat is onderhoudsarm, veilig en comfortabel.

Voor de hele familie

FotoZo geniet je echt van je tuinDoor verschillende zones te creëeren in de tuin heb je veel meer mogelijkheden. Heb je kleine kinderen, houd dan rekening met beplanting. Maak de plek waar de kinderen spelen overzichtelijk en goed zichtbaar vanuit elke hoek van de tuin. Verder kun je heerlijk je gang gaan met gezellige hoekjes maken, een overkapping, misschien zelfs een klein wandelpad waar langs mooie planten en bloemen staan en een eigen kweekkas. 

Dierenvrienden

FotoZo geniet je echt van je tuinNiets leuker dan allerlei verschillende vogels in je tuin. Gekwetter in de bomen, vogels die wat komen eten of drinken en nestjes bouwen. Je trekt ze aan door ze een 'huis' te geven, een plekje om te schuilen zoals een vogelhuisje en een voederbakje. Maar ook een insectenhotel en egelhuisje trekken verschillende andere dieren aan. 

Bron: Karwei

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen