Zo geniet je het hele jaar van je terras

Heb jij tijdens de vakantie ook lekker elke avond buiten gegeten en daarna genoten van de avondzon? Helaas zijn de meeste vakanties in Nederland bijna ten einde. Maar dit hoeft niet te betekenen dat het tuinleven ook voorbij is. Creëer een terras waar jij na je werk gewoon kunt blijven dineren en van de avond kunt genieten. Maar hoe pak je dit aan?  

Blijf ook na je vakantie genieten van je terras 

De ligging van je tuin ligt vast bij de aanschaf van je huis, hier kun je dus helaas niets aan veranderen. Met een tuin op het zuiden of westen heb je in de avond geluk, in deze tuin kun je namelijk na je werk nog genieten van de laatste zonnestralen van die dag. Maar niet getreurd, voor alle tuinen zijn er mogelijkheden om in de avond tijdens alle weersomstandigheden toch van je tuin te kunnen genieten.

Terras met lamellendak

Terrasoverkapping met lamellen. Met een lamellendak reguleer je zelf de mate van zonlicht en schaduw op je terras en het is spatwaterdicht. Uitgebreid met Verano Ritzscreens ben je het hele jaar door beschermt tegen wind, regen en UV stralen #verano #terras #terrasoverkapping #tuin

Met een lamellendak kun je ‘s avonds blijven genieten van het buitenleven, weer of geen weer. Met een lamellendak reguleer je zelf de mate van zonlicht en schaduw. Daarnaast is het dak spatwaterdicht bij het kantelen van de lamellen.

Het lamellendak heeft diverse uitbreidingsopties zoals een V599-Ritzscreen® die je het hele jaar door beschermt  tegen wind, regen en schadelijke UV stralen. 

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping van Verano. Uit te breiden met glaswanden, sfeervolle verlichting, verandazonwering en Ritzscreens van Verano #terrasoverkapping #tuin #terras #verano

Met een terrasoverkapping zit je ten alle tijden droog op jouw terras. Wanneer je deze uitbreidt met glaswanden reguleer je zelf de temperatuur, waardoor je zelfs ook de winteravonden door kunt brengen in je tuin. Andere uitbreidingsopties zijn sfeervolle verlichting, verandazonwering en Ritzscreens®. 

BROCHURE AANVRAGEN

Zeno Products -
Zeno Products

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen