pinterest
Zo zit je altijd comfortabel op je terras!

Zo zit je altijd comfortabel op je terras!

Bij het aanleggen en inrichten van een nieuwe tuin, is er één gedachte om steeds in je hoofd te houden: hoe kun jij zoveel mogelijk tijd doorbrengen in je tuin? Door daar nu vast bij stil te staan kun je, als het zover is, meteen genieten van de eerste zonnestralen!

Windvrij terras

Een mogelijkheid die je mee kunt nemen in je overweging is het plaatsen van windschermen of tuinschermen. Zoals de naam al doet vermoeden houden windschermen je tuin vrij van wind, zo kun jij beschut tegen de wind de eerste zonnestralen van de lente opvangen. We geven je een aantal mooie voorbeelden met windschermen van Verano

FotoZo zit je altijd comfortabel op je terras!

Naast windschermen is een andere mogelijkheid het plaatsen van tuinschermen. Naast het weren van wind, fungeren tuinschermen ook als een krachtige schutting en tuinafscheiding. Zo geniet jij komende lente van rust en privacy in je tuin. Om deze reden zijn tuinschermen de perfecte aanvulling voor jouw tuin en/of terras!

FotoZo zit je altijd comfortabel op je terras!

Zowel de windschermen als de tuinschermen zijn leverbaar in verschillende breedtes en hoogtes. Zo worden deze aangepast aan jouw tuin en terras voor een mooi en functioneel geheel.

FotoZo zit je altijd comfortabel op je terras!

Wil jij een gratis brochure ontvangen met meer informatie over deze producten? Vul dan onder dit artikel je gegevens in en dan ontvang je vrijblijvend informatie met de gegevens van een Verano dealer bij jou in de buurt, die jou verder kan helpen met extra informatie en het beantwoorden van vragen. 

FotoZo zit je altijd comfortabel op je terras!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen