pinterest
Zonnescherm of terrasoverkapping voor optimaal comfort

Zonnescherm of terrasoverkapping voor optimaal comfort

Het is alweer juni en zomers warm buiten. Dus pak elke seconde die je hebt om heerlijk buiten te genieten van de tuin, het terras, je balkon of de stoep voor je huis. Maak het extra comfortabel met passende zonwering of een terrasoverkapping en je wilt nooit meer naar binnen. Lastig om te kiezen? We zetten de mogelijkheden op een rij en geven je graag wat inspiratie.

Inspiratie voor een comfortabel terras

Zonwering is fijn en comfortabel en de keuze is groot. Helaas komt het vaak voor dat men zo lang in dubio is over de juiste oplossing, dat de winter alweer in aantocht. En dan heb je die hele fantastische zomer onder een oude parasol gebivakkeerd! Doe het niet en maak een keuze, want je zal zien dat je elke dag van de voordelen profiteert. 

Een zonnescherm zorgt voor beschutting en bescherming tegen de zon

FotoZonnescherm of terrasoverkapping voor optimaal comfort

Een zonnescherm zorgt voor beschutting op het terras en biedt de perfecte bescherming tegen de zon en schadelijke UV stralen. Daarnaast blijft je huis aangenaam koel, wat natuurlijk sowieso heel veel voordelen heeft maar waardoor je ook energie kunt besparen. Ben je benieuwd of een zonnescherm past in jouw persoonlijke situatie? Bekijk de mogelijkheden op de website van Verano en vraag vrijblijvend  informatie aan. (Foto: Knikarmscherm Ipanema)

Een terrasoverkapping is een aanwinst voor huis en tuin

FotoZonnescherm of terrasoverkapping voor optimaal comfort
Een terrasoverkapping is een aanwinst voor huis en tuin. Je haalt het comfort van binnen naar buiten! Zo kun je extra lang genieten van het buitenseizoen. De vele uitbreidingsopties maken het mogelijk om de terrasoverkapping volledig af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeuren. Kies voor luxe verlichting of extra zonwering door middel van windvaste screens. Bewonder hier de terrasoverkappingen en ontdek wat de mogelijkheden zijn voor jouw terras! (Foto: terrasoverkapping Garda)

Luxe oplossing: een lamellendak!

FotoZonnescherm of terrasoverkapping voor optimaal comfort

Een lamellendak geeft een enorm luxe gevoel en heeft dito looks. Deze overkapping zorgt ervoor dat je zelf de mate van zonlicht en schaduw kunt bepalen. Het terras kan van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat onbezorgd gebruikt worden. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lamellendak? Klik dan hier. (Foto: lamellendak Levanto, een lamellendak met kantelbare lamellen)

Schaduw op iedere plek in de tuin met een terrasscherm

FotoZonnescherm of terrasoverkapping voor optimaal comfort

Een terrasscherm hoeft niet aan de gevel gemonteerd te worden en is daarom een ideale beschutting en schaduwplek voor iedere gewenste plek in de tuin. Je kan altijd het terrasscherm verplaatsen! In veel gevallen kan je het terrasscherm handmatig of elektrisch openen en sluiten. Dat is altijd genieten! ((Foto: terrasscherm Cortona)

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen