pinterest
Met dit zonnescherm ben je klaar voor zonnige dagen!

Met dit zonnescherm ben je klaar voor zonnige dagen!

Het is zomer! Eindelijk kan je lekker buiten zitten met een goed boek op jouw terras. Of vrienden uitnodigen voor een barbecue bij jou in de tuin. Met de juiste zonwering zorg je ervoor dat je geheel in controle bent over de temperatuur op jouw terras en kan de scherpe zon je activiteiten niet verpesten. We kozen een mooi zonnescherm voor je uit, zodat jij straks helemaal klaar bent voor zonnige dagen!

FotoMet dit zonnescherm ben je klaar voor zonnige dagen!

1# Multifunctioneel

Het perfecte zonnescherm is multifunctioneel en dat is Ipanema van Verano zeker! Naast dat de Ipanema zorgt voor schaduw op jouw terras, houdt het ook de warmte uit je huis. Ideaal tijdens de zomer. Gedurende warme zomerdagen lopen de temperaturen in je huis namelijk vaak al snel op. Dit wordt voorkomen door het zonnescherm te openen, waardoor het zonlicht niet jouw woning binnendringt. Het gaat op deze manier ook verkleuring van jouw meubels tegen.

FotoMet dit zonnescherm ben je klaar voor zonnige dagen!

2# Altijd passend bij jouw terras

Jij kiest zelf de kleur van het zonwerende doek, de afmeting van het zonnescherm en eventuele extra toevoegingen, zoals geïntegreerde verlichting, of een tijd-, zon- of windautomaat. Hierdoor creëer je zelf een zonnescherm dat perfect aansluit op jouw terras en smaak

3# Één druk op de knop

Het zonnescherm is voorzien van eenvoudige bediening. Middels elektrische bediening kun jij heel gemakkelijk met één druk op de knop zelf het scherm openen en sluiten. Wordt het je wat te warm door de felle zon? Door simpel op de knop te drukken geniet je van een terras in de schaduw. 

4# Lange levensduur!

De Ipanema staat bekend om zijn lange levensduur. Dit komt doordat het zonwerende doek volledig is opgesloten in de cassette en daardoor optimaal beschermd is tegen vuil en weersinvloeden. Hierdoor geniet jij extra lang van je zonnescherm!

Voldoet het Ipanema zonnescherm volledig aan jouw wensen? Vraag vrijblijvend een gratis zonneschermen brochure aan. We sturen jou vervolgens zo snel mogelijk de gegevens van jouw dichtstbijzijnde Verano® partner toe, zodat jij er deze zomer ook zo heerlijk en stijlvol bij zit!

FotoMet dit zonnescherm ben je klaar voor zonnige dagen!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen