Product in beeld overzicht

of op Reset het filter
Schaduwdoek rechthoek

Schaduwdoek rechthoek

Het is lekker om van de zon te genieten, maar de schaduw opzoeken is ook fijn. Een schaduwdoek rechthoek beschermt tegen de zon; 90-95% van de schadelijke Uv-straling wordt tegenge... meer »

ZonZ
Wavesail ZONZ Sunfighters

Wavesail ZONZ Sunfighters

Met een wavesail van ZONZ Sunfighters heb je in een handomdraai een heerlijk schaduwoppervlak. Je schuift het doek met katrolsysteem over drie staaldraden open en dicht en je kunt ... meer »

ZonZ
Chillsail camouflagenet ZONZ

Chillsail camouflagenet ZONZ

Het ZonZ Chillsail camouflagenet geeft je een nieuwe beleving van licht en ruimte. Het Chilsail camouflagenet heeft en open structuur, welke 50% schaduw geeft. Bevestig deze trend... meer »

ZonZ
Zonz schaduwdoek voor dakterras

Zonz schaduwdoek voor dakterras

ZONZ schaduwdoeken zijn zeer geschikt voor een dakterras. Ze geven veel vierkante meters schaduw en zijn beter windbestendig dan een parasol. Hierdoor zijn de waterdoorlatende scha... meer »

ZonZ
ZonZ  Schaduwdoek vierkant

ZonZ Schaduwdoek vierkant

Op zoek naar een schaduwdoek vierkant voor de zomerse dagen in Nederland? Zonz sunsails verkoopt schaduwdoeken in diverse vormen en maten waaronder een schaduwdoek vierkant. Dankzi... meer »

ZonZ
ZonZ  Winddoek op maat gemaakt

ZonZ Winddoek op maat gemaakt

Met een op maat gemaakte winddoek van Zonz kunt je al heel snel genieten van de eerste zonnestralen. Het kan in Nederland heerlijk weer zijn, de zon schijnt en het is lekker om bui... meer »

ZonZ
ZonZ schaduwdoeken op maat

ZonZ schaduwdoeken op maat

Omdat elk terras vaak een andere afmeting heeft, maakt ZonZ schaduwdoeken op maat. In waterdoorlatend of waterdicht doekmateriaal, in verschillende doeksoorten en in vele kleuren r... meer »

ZonZ
Umbrosa Etna lamp

Umbrosa Etna lamp

ETNA verlichting van Umbrosa En toen was er licht… De Etna is een draagbare en multifunctionele parasollamp. Een oplaadbaar LEDlicht waarmee je de ideale outdoor sfeer kunt ... meer »

ZonZ
Harmonicadoek maatwerk ZONZ

Harmonicadoek maatwerk ZONZ

Met een harmonicadoek van ZONZ kan je snel wisselen tussen zon en schaduw. Deze harmonicadoeken zijn geschikt om in een pergola te hangen, tussen 2 muren te installeren of onder ee... meer »

ZonZ
ZonZ schaduwdoek waterdicht

ZonZ schaduwdoek waterdicht

De waterdichte zonnezeilen van ZonZ zijn gemaakt van waterdicht doekmateriaal, waardoor ze maximale schaduw geven, beschermen tegen UV-straling én de mogelijkheid geven om b... meer »

ZonZ

« Vorige paginaVolgende pagina »