pinterest
5 handige accessoires die genieten in de tuin nog aangenamer maken

5 handige accessoires die genieten in de tuin nog aangenamer maken

Afbeelding

In de zomermaanden is het goed vertoeven buiten. Het zonnetje schijnt en jij ligt heerlijk te relaxen op je ligbed. Als je dan om je heen kijkt, heb je soms het idee dat je iets mist. Iets dat het relaxen nog aangenamer maakt. Is dit bij jou het geval? Lees dan snel verder, want we geven vijf handige accessoire tips voor het buitenleven.

1: Verkoeling binnen handbereik

De laatste jaren kennen we in Nederland steeds warmere zomers met hittegolven en tropische dagen. Verkoeling, het liefst binnen handbereik, is dan zeker geen overbodige luxe. Een onmisbare accessoire voor in de tuin is dan ook een mini-koelkast. Ideaal voor een hete zomerdag. Die dag moet je eigenlijk niet zo veel doen, dus je lievelingsdrankje binnen handbereik is dan perfect. Als je een mini-koelkast buiten hebt, wil je nooit meer zonder.  

2: Weg met de insecten

Hoor jij ook vaak het gezoem van muggen om je heen? Of nog erger, wespen? Als je lekker aan het buiten eten bent of aan het loungen in je loungeset, zijn deze insecten geen pretje. Vergeet dus niet iets te maken of te kopen om de insecten weg te jagen. Een sinaasappel met kruidnagels doet al wonderen. Of koop enkele citronella kaarsjes voor op tafel. Deze zien er ook nog eens leuk uit. Voor het grote werk is een anti-insecten lamp aan te raden.

3: Vuilnis uit het zicht

Als jij aan het genieten bent van een kopje koffie in de tuin wil je graag een mooi uitzicht hebben. Een uitzicht op de kliko’s is dan niet echt wenselijk. Voor het derde handige accessoire moet je even de handen uit de mouwen steken. Met enkele houten planken kom je namelijk al een heel eind. Maak een mooie kast of ombouw waarmee je netjes je kliko’s verbergt.

4: Schaduw zoeken?

Ben jij gek op het buitenleven, maar is de hele dag in de zon een beetje te veel van het goede voor jou? Dan is een parasol een goede oplossing. Wil je zo lang mogelijk genieten van de mooie kleur van je doek? Plaats dan een parasolhoes over je parasol als hij dichtgeklapt is. Door zon en regen kan je parasoldoek verkleuren. Vergeet de parasolvoet ook niet. Zo staat je parasol stevig en waait hij niet weg.

5: Gezellige verlichting

Dit waren natuurlijk allemaal tips voor overdag. Ook in de avonden zitten we graag in de tuin. Mooie verlichting zorgt voor een gezellige sfeer in de tuin. Heb jij al een lampjesslinger of weckpotjes met waxinelichtjes erin? Deze zorgen voor prachtige sfeerverlichting in de tuin. Hoe mooier de tuin, hoe meer we genieten.

 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen