pinterest
Afkoelen in de tuin doe je zo!

Afkoelen in de tuin doe je zo!

Afbeelding

De zomer is alweer in aantocht

De zomer komt er weer aan. Als het net zulke hete, tropische zomerweken worden als de afgelopen jaren - met de zomer van 2018 als voorbeeld -, dan wordt het weer wekenlang zweten geblazen. Als je in de tuin van het weer wilt genieten zonder te verbranden of het benauwd te krijgen, is het zaak om te zorgen voor comfortabele plekken in de tuin om goed te kunnen afkoelen, zoals een easy set zwembad - ofwel opzetzwembad neerzetten. Maar hoe kun je dit slim organiseren? Hoe creëer je mooie plekjes in jouw tuin waar je even lekker kunt wegduiken omdat het zo heet is?

Afkoelen kan op meerdere manieren

Een goede manier om het in de tuin lekker koel te krijgen, is door een grote parasol in de tuin te zetten. Deze houdt het meeste zonlicht tegen. Een terrasoverkapping is natuurlijk ook een slimme zet. Maar wil je het echt lekker koel hebben, kies dan voor een easy set zwembad. Een easy set zwembad is een zwembad voor in de tuin die je in korte tijd kunt opzetten bij zomerweer en, mocht het minder weer worden, ook weer kunt invouwen.

Pluspunten van een zwembad in de tuin

Welke pluspunten heeft een opzetzwembad zoal? Een opzetzwembad heeft meer pluspunten dan je op het eerste oog zou denken. In de eerste plaats is dat natuurlijk het grote comfort. Want wat is er ontspannener en meer verkoelend dan heerlijk in je eigen zwembad ronddobberen als het boven de 20 graden is buiten? Een tweede pluspunt van opzetbare zwembaden voor in de tuin is dat je deze baden snel en eenvoudig in elkaar zet. En is de zomer ten einde, dan klap je het zwembad met een paar handelingen ook snel weer in. Ten derde: een opzetzwembad is verkrijgbaar in uiteenlopende soorten, maten, kleuren en modellen. Grote zwembaden voor ruime tuinen, maar ook kleiner opzetbaden voor als jouw tuin niet zo groot is. En ten slotte, ook dat is ideaal, zijn opzetzwembaden online voordelig verkrijgbaar. Online aanbieders maken minder overheadkosten, waardoor je via het internet relatief voordelig een opzetzwembad kunt kopen.

Optimaal genieten

Met een wijntje, rosétje of een lekker koud biertje het zwembad ingaan is nu realiteit. Jaar in jaar uit, je kan optimaal genieten van een zwembad in je tuin. Het meest ideale van een opzetzwembad is dat je het bij slecht weer uit de tuin haalt. Zo heb je geen last van te weinig ruimte in je tuin omdat er een zwembad ligt. Dus kan je in de herfst, winter en het begin van de lente ook genieten van jouw tuin.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen