pinterest
Jacuzzi© aanschaffen: hier moet je op letten

Jacuzzi© aanschaffen: hier moet je op letten

Er zijn genoeg redenen waarom een jacuzzi© aanschaffen op jouw to-do lijstje zou moeten staan. Het zorgt voor ultieme ontspanning, verminderd spier- en gewrichtspijn, zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en zorgt er ook nog eens voor dat voedingsstoffen sneller door het lichaam reizen en toxische stoffen het lichaam sneller verlaten. Genoeg reden om een jacuzzi aan te schaffen dus (en daarnaast staat het natuurlijk ook niet slecht in je tuin)! Maar waar moet je nu eigenlijk op letten wanneer je een jacuzzi aanschaft?

Afbeelding

1. Hoeveel personen?

Met hoeveel personen wil je uiteindelijk in de jacuzzi kunnen zitten? Het antwoord op die vraag bepaald de grootte en het aantal zitplaatsen in de jacuzzi. Ook wanneer je gezin uit vier personen bestaat, kan het natuurlijk gezellig zijn om even lekker met vrienden te ontspannen met een glaasje wijn. De uiteindelijke grootte heeft natuurlijk ook weer invloed op de prijs.

2. Het stroomverbruik

Een groot twijfelpunt bij veel mensen die een jacuzzi aan willen schaffen is natuurlijk het stroomverbruik; je wilt geen honderden euro’s kwijt zijn voor de stroom die de jacuzzi nodig heeft. Kijk dit dus altijd even goed na voordat je op aankoop over gaat. Sommige merken verbruiken namelijk meer stroom dan anderen. De gemiddelde kostprijs per dag van een jacuzzi zou tussen de €0,80 en €1,50 moeten liggen.

3. Een jacuzzi voor buiten of binnen?

Er zit natuurlijk een groot verschil tussen de jacuzzi’s die buiten en binnen gebruikt worden. De kans is groot dat je voor een buitenjacuzzi kiest; en in dat geval heb je natuurlijk ook een overdekte plaats nodig. Zo kun je ook bij minder goed weer gebruik maken van je jacuzzi!

4. Zitten of liggen?

Hoewel je in de meeste jacuzzi’s gaat zitten, zijn er ook jacuzzi’s waar je ook in kunt liggen; ideaal wanneer je er vaak gebruik van wilt maken. Kies je dus voor een jacuzzi waar je alleen in kan zitten, alleen in kan liggen, of ga je juist voor een combinatie van beiden? Je hebt zelfs Jacuzzi’s waar je in kunt zwemmen, dit zijn de zogenaamde zwemspa’s.  

5. Extra opties

Net als alle andere wellness producten kun je ook bij een jacuzzi verschillende opties toevoegen. Welke opties je kiest ligt er maar net aan wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld muziek kunnen spelen terwijl je van de jacuzzi geniet, of heb je liever wat extra massagejets of mooie verlichting?

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen