pinterest
De laatste keukentrend: multifunctionele kranen

De laatste keukentrend: multifunctionele kranen

De keukenkraan is niet langer meer alleen een praktisch onderdeel. Net zoals de gehele keuken is ook de kraan met de jaren verder ontwikkeld. Passend bij de stijl van de keuken heb je keuze uit design, materiaal en kleur. Ook de innovatieve technologieën zijn doorontwikkeld.

Design keukenmengkranen

Afbeelding

Bij aanschaf van een goede keukenkraan kun je uit vele modellen en materialen kiezen. Belangrijk is dat je nadenkt over de gewenste functie van de kraan. Het begint al bij de keuze over de uitloop, wens je een lage, medium of een hoge uitloop waar grote pannen met gemak onder passen. Van het spoelen van groenten en fruit tot het reinigen van vette pannen, een kraan met uittrekbare mousseur is een toepassing die voor vele thuiskoks een pré zal zijn.

Afbeelding
GROHE Keuken mengkraan Zedra

Comfortabele bediening

Kies je voor een tweegreepskraan of voor soepele bediening van een eengreeps mengkraan die je met één hand kan bedienen om de waterhoeveelheid en -temperatuur te regelen. Let daarbij ook op de positie van de bedieningsgreep. Deze bevindt zicht meestal aan de zijkant van de kraan, maar er kan bij gebrek aan ruimte ook gekozen worden voor een hendel bovenop.

Afbeelding
GROHE Keuken mengkraan Ambi

Multifunctionele kranen

Ben je op zoek naar een kraan die jou als kookliefhebber de complete oplossing biedt? Combineer dan de GROHE Red samen met de GROHE Blue Home keukenkraan. Dan heb je de meest complete oplossing: kokendheet water en/of bruisend water direct uit jouw kraan.

De Red zorgt ervoor dat je direct over kokendheet water beschikt. Ideaal om je groente te blancheren (en daarmee de vitamines te waarborgen), je kookgerei direct te ontdoen van bacteriën of babyflesjes te steriliseren. De kraan is bijzonder veilig voor kinderen (speciale kinderbeveiliging) en de rechte waterstraal voorkomt spetteren.

De GROHE Blue Home laat je kennis maken met een bruisende waterbron in huis. Plat, licht bruisend en bruisend water, perfect gekoeld en direct uit de kraan behoren tot de mogelijkheden. Een pure luxe die naast ruimte in de koelkast je ook een besparing tot wel 60% kosten kan opleveren. Daarnaast draag je bij aan een beter milieu wegens de reductie van de hoge CO2-uitstoot die vrijkomt bij de productie van een literfles mineraalwater en de reductie van plastic waterflesjes.

Afbeelding

Ben jij op zoek naar de perfecte keukenkraan, passend bij al jouw wensen? Bekijk dan hier de laatste trends op het gebied van innovatieve design kranen.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl
Bron en Beeldmateriaal: GROHE

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen