pinterest
Woonideeën komen tot leven op Beurs Eigen Huis

Woonideeën komen tot leven op Beurs Eigen Huis

Afgelopen weekend was het weer zover: Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs te Utrecht. Ik was wederom gevraagd om deel te nemen aan het Bloggers Home, een stand waar bloggers gedurende de beurs workshops en presentaties geven. Dit keer presenteerde ik samen met LEEMWONEN een lichtinspiratiesessie. Drie dagen lang, twee presentaties per dag en tussendoor stands bezoeken voor de leukste woonideeën en live bloggen.

Afbeelding

Natuurlijk stonden wij ook met onze UW-magazines op de beurs. Iedere bezoeker mag gedurende deze dagen de woonmagazines gratis meenemen. Want wanneer je gaat verbouwen of verhuizen, dan heb je inspiratie nodig.

Afbeelding

Op vrijdag was het lekker druk. Naast de presentaties bleven er ook mensen langer zitten, voor interieur en stylingadvies. Gedurende mijn eerste rondje over de beurs, was het een bron van herkenning. Ik heb inmiddels over zoveel producten geschreven, dat het enorm leuk is om de apparaten live te zien. En de mensen hierachter te ontmoeten.

Afbeelding

Modulnova

Op bezoek bij

Zo ontstond ook het idee om al onze relaties, die op de beurs stonden te bezoeken. Gelukkig kwam mijn dochter Floor helpen en nam ze haar fotocamera mee. Het werd een reeks van super leuke ontmoetingen met relaties, die enthousiast met ons in gesprek gingen en trots foto's lieten maken.

Tegenover onze stand had KitchenAid een professionele (werkende) keuken geplaatst. Waar Annemarie, winnares van heel Holland bakt, de sterren van de hemel stond te bakken. Dat heeft voor onze collega’s heel wat watertandende momenten opgeleverd. Gelukkig kwam er ook af en toe wat lekkers richting Bloggers Home, dus wat ons betreft was dat een geslaagde actie.

Afbeelding

KitchenAid met winnares Annemarie van Heel Holland Bakt

UW-keuken

De meeste merken waren duidelijk zichtbaar. Soms prominent aanwezig, maar ook wel eens verwerkt in een stand van een ander merk. Zo hing er een fantastische afzuigkap van Wave Design boven een keuken van Modulnova. Je moet een kenner zijn, om te weten dat er in deze exclusieve afzuigkap een filter van PlasmaMade zit.

Afbeelding

Wave Design

Een ander prachtig voorbeeld is dit werkblad van Kemie met de gaspitten van PITT Cooking.

Afbeelding

 Bij Neff was het continu druk, daar hebben we helaas niemand gesproken, maar we hebben wel een mooie foto die de sfeer op deze stand goed weergeeft.

Afbeelding

Neff

Als laatste mogen wij een nieuwe relatie voorstellen: The Living Kitchen by Paul van de Kooij. Dat wordt de komende tijd smullen voor mij, om over deze prachtige keukens te mogen schrijven. Om direct een mooie indruk te krijgen, heb ik een paar mooie sfeerbeelden uitgezocht.

Afbeelding

The Living Kitchen by Paul van de Kooij

Afbeelding

Afbeelding

Ook hier PITT Cooking.

UW-badkamer

De stand van RIHO was prachtig en voorzien van alle nieuwe baden, waarvan één wel heel speciaal model. Een primeur want de dealers waren op dat moment nog niet in het bezit van deze speciale uitvoering. Dit exclusieve bad is namelijk voorzien van verlichting in de hoofdsteun. Maar het vernuft zit hem in de bediening van deze verlichting. Door slechts met je hand over de linker bovenzijde te strijken, activeer je of deactiveer je het licht. Super elegant en fijn licht maakt het baden wel heel speciaal.

 Afbeelding

Afbeelding

RIHO

Ook nieuw zijn de baden van FromScratch by RIHO. Ook dit merk zal binnenkort op UW-badkamer vermeld staan. Prachtige vrijstaande baden, met aparte vormen.

Afbeelding

Bij Kermi vonden we naast de prachtige douchewanden, hele speciale design radiatoren. Echte eyecatchers voor uw badkamer.

Afbeelding

Afbeelding

Kermi

UW-haard

Ook de haarden-merken waren vertegenwoordigd. Zo stond Stovax en Gazco met de laatste modellen gas en elektrische haarden. Super sfeervol!

Afbeelding

Afbeelding

Stovax en Gazco

Art of Fire had ook de nodige haarden meegenomen. Waaronder de bekende Stack houtkachels, die zich - dankzij hun aparte onderstel - duidelijk onderscheiden van de andere kachels. Wat een eyecatcher...

Afbeelding

Afbeelding

Stack van Art of Fire

Wandbekleding

Woodindustries had niet alleen een stand, hun boomstamtafels en andere houten accessoires vond je overal terug op de beurs.

Afbeelding

Woodindustries

UW-tuin

Op het Tuinpaviljoen vonden wij deze prachtige buitenhaard van Zeno Products.

Afbeelding

Zeno Products

De aanlokkelijke sauna's en Hottubs van Cerdic ontbraken natuurlijk ook niet.

Afbeelding

Afbeelding

Cerdic

Ik kan je vertellen dat dit slechts een kleine greep is uit het aantal foto's die Floor speciaal voor ons gemaakt heeft. Blij met een badeend van RIHO gingen we zaterdag s'avonds op huis aan. Zondag was weer geheel voor het Bloggers Home en haar bezoekers. Volgend jaar maart zijn wij natuurlijk weer van de partij.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Beeldmateriaal: Styling ID met dank aan Floor de Kler

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vraag nu gratis woon brochures aan

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen