pinterest
De mooiste lounge tuinmeubeltrends van nu!

De mooiste lounge tuinmeubeltrends van nu!

Vier ook vakantie in je eigen achtertuin en geniet van de rust in een comfortabele lounge setting. Ontdek hier wat de mooiste tuinmeubeltrends van dit moment zijn. Want: het is belangrijk om je rust niet alleen op je vakantiebestemming te vinden, maar vooral ook dichtbij huis, waar je het meeste bent. Het stijlvol inrichten van een loungehoekje helpt hierbij. 

Lounge dining: het hoge loungen

Denk je bij loungen nog aan lage banken? Wij zien een opkomst in het hoge loungen. De ideale combinatie van heerlijk comfortabel loungen op dikke kussens, gecombineerd met een hoogte waarbij je ook makkelijk kunt dineren. Je zit iets meer rechtop. Dát is lounge dining in het kort omschreven. Niet iedereen wil of kan de tuin vol zetten met een loungeset én een tuinset, bankje of apart zitje. Een lounge dining is dan perfect: je combineert loungen met dineren. En wat we van veel mensen horen: het is makkelijker opstaan uit een wat hogere stoel. Zo is de loungeset niet alleen efficiënt, maar ook bestendig voor de toekomst.

Afbeelding

Stijlvolle strakke vormen

Waren in het verleden veel sets nog van kunststof of riet, momenteel zien we veel lichtgewicht aluminium en outdoor stoffen gecombineerd. In strakke lijnen en met contrasterende lichte én donkere kleuren. Prachtig om te zien én helemaal van deze tijd.

Het leuke aan deze trend is dat het de uitstraling steeds meer weergeeft van binnen meubels. Het strakke van de set combineer je vervolgens stijlvol met kleur. Zo maak je van je terras echt een gezellig hoekje, zeker als je de set combineert met veel mooie tuinkussentjes en een stijlvolle buitenhaard!

Weersbestendig

Nu mag je verwachten dat alle tuinmeubelen tegen het Nederlandse regenachtige weer kunnen, maar de all weather loungesets gaan nog net even een stapje verder. Je kunt alles zonder bescherming buiten laten staan en de kussens waaien na een buitje zo weer droog door het gebruik van innovatieve outdoor stoffen en een nieuwe schuimvulling. Zodoende kan je de hele set én de kussens buiten laten staan en heb je er veel minder werk aan. 

Afbeelding

Dé kleurstellingen van nu

Traditioneel is het zo dat tuinmeubelen vaak neutraal van kleur zijn. Denk aan grijs of bruin. Maar dit jaar zien we wat meer uitdagende kleuren zoals mintgroen en koper. Bijzondere kleuren die echt opvallen. Voor de wat meer klassieke stijl zijn uiteraard alle grijs- en natureltinten nog steeds groot aanwezig. Dit laat zich mooi combineren met felgekleurde tuinkussentjes en prachtige prints. Laat je inspireren bij Tuinmeubelland.nl! Of kom naar één van de vier mega stores: Dronten, Veghel, Zaandam en Hardenberg.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen