pinterest
Handige hulp bij verhuizen

Handige hulp bij verhuizen

Afbeelding


Gaat u verhuizen? Maak het uzelf dan gemakkelijk! Via verhuisvriend.nl informeer je alle instanties – ook wanneer ze geen post meer versturen – en wordt de post automatisch meeverhuisd.

Met de verhuisservice verhuist niet alleen al uw post mee, ook worden snel en eenvoudig alle landelijke, regionale en lokale instanties online over uw verhuizing geïnformeerd. Een handig overzicht waarvan u ook bevestiging ontvangt zodra het is doorgegeven.

Instanties weten pas dat u verhuisd bent wanneer zij ook echt een verhuisbericht van u hebben ontvangen. Met behulp van de verhuisservice kunt u eenvoudig en overzichtelijk verhuisberichten maken. Zet alle adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen ruim voor de verhuisdatum klaar. Dan regelt verhuisvriend.nl de adreswijzigingen zodat iedereen op tijd op de hoogte is van uw nieuwe adres. In de tussentijd kunt u inpakken, verhuizen en inrichten.

Met deze verhuisservice bespaart u echt tijd en geld. Alle adreswijzigingen zijn op 1 plek geregeld en privacy is gegarandeerd.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen