pinterest
Jouw ongedierteplaag laten verhelpen

Jouw ongedierteplaag laten verhelpen

Kamp jij in jouw bedrijfspand met een ongedierteplaag? Of zijn er beestjes die in jouw woning voor overlast zorgen? Dan is het in allebei de gevallen belangrijk dat de ongedierteplaag wordt verholpen. Beestjes die binnen de categorie ongedierte vallen, heb je liever niet in jouw pand. De beestjes kunnen namelijk behoorlijk wat schade aanrichten. Schakel bij het aantreffen van ongedierte(sporen) daarom altijd direct een ongediertebestrijder in die de ongedierteplaag kan verhelpen.

Afbeelding

Ongediertebestrijding door heel Nederland  

De schade die ongedierte kan aanrichten, kan vergaand zijn. Wanneer je ongedierte in jouw pand hebt aangetroffen, wil je dan ook een snelle oplossing. Veel mensen kiezen er daarom voor om zelf te starten met de ongediertebestrijding. Ze snellen zich naar de dichtstbijzijnde winkel en schaffen ongediertebestrijdingsmiddelen aan. Dit is een begrijpelijke, maar doorgaans niet effectieve methode. Voor het effectief bestrijden van ongedierte heb je kennis en professionele materialen nodig. Als je hier niet over beschikt, kun je het ongedierte niet effectief bestrijden. Gelukkig heeft Beestjeskwijt.nl een groot landelijk netwerk van professionele ongediertebestrijders. Hierdoor is er altijd een ongediertebestrijder bij jou in de buurt. Ga dus niet zelf aan de slag, maar laat de bestrijding aan de professional over. Dit is het snelst en meest effectief.

Welke schade richt ongedierte aan?

Het hebben van een muis of een rat in huis vindt niemand plezierig. Maar welke schade kunnen deze en andere ongediertesoorten aanrichten? De schade die de beestjes kunnen aanrichten, varieert van materiële tot immateriële schade. Bij materiële schade moet je denken aan voedsel dat is aangevreten. Maar ook aan kapotte plinten, kapotte meubels en aan fotoboeken vol gaten. En immateriële schade is eveneens een brede term waar diverse vormen van schade onder vallen. Zo kun je een aangetast woongenot onder de noemer immateriële schade plaatsen. Maar ook gezondheidsschade valt binnen deze categorie. Ongedierte kan dus serieuze schade inrichten. Het is daarom altijd raadzaam om bij het aantreffen van ongedierte adequaat op te treden.

Hygiëne als preventiemiddel tegen ongedierte

Ongedierte kan veel schade aanrichten en dus heb je de beestjes liever niet in jouw pand. Maar hoe zorg je ervoor dat ze jouw pand niet binnenkomen? Hoe kun je ongedierte weren? Hygiëne is het beste preventiemiddel tegen ongedierteplagen. De beestjes zijn namelijk altijd op zoek naar voedsel. Kunnen ze dat niet in of rondom jouw pand vinden? Dan hebben ze geen reden om naar jouw pand toe te komen. Sluit vuilniszakken dus altijd goed af en voorkom openstaande voedselverpakkingen. En ook het opruimen van etensresten is van groot belang. Let je op deze dingen? Dan verklein je de kans op ongedierte in jouw pand aanzienlijk.

 

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen