pinterest
UW-kerst

UW-kerst

Kerst blijft toch één van mijn favoriete periodes van het jaar. De gezelligheid in huis, de mooi versierde etalages en de bekende kerstliedjes op de radio geven me altijd een behaaglijk gevoel. En terwijl ik druk aan het schrijven ben voor onze online magazines, kwam ik op het idee om een paar producten van onze relaties uit te lichten, die toepasselijk kunnnen zijn met kerst. Daarom een speciaal UW-kerst blog!

Afbeelding

Wat maakt UW-kerstsfeer in huis speciaal?

Bij de meeste mensen staat nu de kerstboom in volle glorie te pronken in de woonkamer. Lichtjes vullen de ruimte met een warme sfeer. Maar niets gaat boven het echte vlammenspel. Hiervoor zijn vele varianten kiezen. De simpelste oplossing zijn de kaarsen. Wie het zich kan veroorloven heeft ook keuze uit een heleboel verschillende haarden. Hout- of gas, inbouw of voorzet. In ons gloednieuwe UW-haard magazine staan de laatste modellen. Deze kunt u hier aanvragen.

Afbeelding

Hoe beschermt u UW-vloer tijdens de kerstdagen?

Tijdens de feestdagen is de kans op vlekken of beschadiging van je houten vloer net iets groter. Met gasten over de vloer, lekkere hapjes, champagne en een confetti kanon is de kans op vlekken groter. Hoe kun je de houten vloer het beste beschermen? Woca heeft milde onderhoudsmiddelen, die reinigen en beschermen. Je geeft de houten vloer een extra beschermende laag, waarna je onbezorgd kan gaan genieten van de kerstdagen. Hier lees je meer tips voor het beschermen van UW-vloer.

Afbeelding

Zoekt u nog een origineel kerstcadeau voor onder UW-kerstboom?

Niets is zo moeilijk om een passend kerstcadeau te vinden waar iedereen in huis plezier van heeft. Misschien is de Aquasound N-Joy Music Center of waterdichte Sound-Box een leuk idee. Zo kan iedereen tijdens een bezoek aan de badkamer genieten van zijn/haar favoriete muziek. Lees hier meer over de producten van Aquasound. Op onze website UW-woonwinkel vindt u nog veel meer cadeau suggesties!

Afbeelding

Wie is er in voor een UW-kerstbarbecue?

Voor de echte BBQ-ers is dit waarschijnlijk de ultieme manier om het kerstdiner te bereiden. In uw tuin kunt u natuurlijk ook een prachtige sfeer creëren. Op onze website vindt u vele voorbeelden van barbecues en tuinhaarden. Voor degene die wel van het gegrilde vlees en vis dromen, maar het buiten te koud vinden, heeft Neff de oplossing. Met de grillset van Neff kunt u binnen grillen, met dezelfde knapperige en smakelijke resultaten als buiten op de barbecue. Lees hier meer over het binnen grillen met Neff.

Afbeelding

Wat wordt UW-nagerecht deze kerst?

Geen perfect kerstdiner zonder speciaal nagerecht! Deze mini vruchten taartjes kunnen uw kerstgerecht fantastisch afsluiten. Ze zijn niet alleen lekker maar kleuren prachtig bij de kerstsfeer. Ze worden bereid met bakgerei van KitchenAid. Lees hier meer over het bakgerei van Kitchenaid

Afbeelding

 

Namens alle medewerkers van uitgeverij Bouwmedia en Styling ID wens ik u:

Hele fijne feestdagen en een inspiratievol 2017!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen