pinterest
Officina

Officina

Officina powered by Esistyle

OFFICINA - BUITENKEUKENS

Officina, powered by Esistyle, ontwerpt, creëert en produceert unieke roestvrij stalen buitenkeukens en indoor keukens en op maat gemaakte roestvrij stalen buitenkeuken concepten, wij helpen u om de ideale rvs buitenkeuken te creëren ondersteund door vakmanschap en passie. Bij ons geen massaproductie maar high fashion, van het wereldwijd erkende; "Made in Italy"

 

Wij staan tot uw dienst bij het ontwerpen van de keuken in of buitenshuis en bij alle verzoeken van bedrijven, ontwerpers en interieurbouwers die alternatieve, individuele opstellingen willen ceëren zonder beperkingen op het gebied van vormen, kleuren of afwerkingen. Wij realiseren wat u voor ogen heeft, wat u ontwerpt, waar u van droomt.

OFFICINA - BUITENKEUKENS

MODEL BELLAVITA

Maximale uitdrukking van zijn Italiaanse naam, Bellavita is een uitnodiging om te genieten van het leven en koken in de buitenlucht.

Bellavita, wordt altijd samengesteld uit modules en afgedekt door een werkblad uit één stuk. Het ontwerp is modern, mede dankzij de horizontale esthetische band die over de gehele lengte van de keuken loopt en de ingebouwde BBQ verbergt. Dit ontwerp geeft het buitenkeuken model Bellavita een compacte uitstraling met strakke lijnen.


NIEUWS BERICHTEN

Bekijk alle berichten

BEZOEK DEALERS

Download de brochure

Officina Brochure downloaden
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen