pinterest
Rubio Monocoat

Rubio Monocoat

The power of one

BESCHERMT EN KLEURT JE HOUT IN 1 LAAG

Hout is een prachtig natuurproduct. En het blijft prachtig wanneer het op de juiste manier beschermd wordt. Rubio Monocoat heeft een programma met unieke houtbeschermingsproducten die het hout niet alleen jarenlang duurzaam beschermen, maar ook nog eens de natuurlijke uitstraling van het hout behouden. Samen met het complete onderhoudsprogramma zorgt Rubio Monocoat ervoor dat jouw houten vloer, -meubel en buitenhout een leven lang mee kan.

Alle producten zijn op basis van 100% natuurlijke grondstoffen. Ieder product is oplosmiddel-, water- en VOC-vrij. En dus vriendelijk voor mens en milieu.

De kracht van één laag.
Met haar unieke samenstelling biedt de Rubio Monocoat Oil 2C Plus voordelen ten opzichte van lak en andere soorten houtolie. Daar waar traditionele waxen en olien het hout volledig verzadigen en lakken het hout afsluiten met een filmvormende laag, zorgt de Rubio Monocoat olie voor een verzadiging van enkel de toplaag. Door de moleculaire binding is dit voldoende voor een zeer duurzame bescherming. En dat in slechts één laag. Dit spaart tijd én kosten. Een ander voordeel is dat beschadigingen en krassen plaatselijk hersteld kunnen worden zonder dat er overlappingen zichtbaar zijn. Enkel de vrijgekomen houtvezels zullen product opnemen.

Houten vloer? Kies de uitstraling die jij wilt.
Want een houten parketvloer bescherm je natuurlijk met de Rubio Monocoat Oil Plus 2C. Deze olie is beschikbaar in meer dan 40 tinten en kleuren om het hout naar eigen wens te kleuren. Wil je de oorspronkelijke kleur van het hout zo veel mogelijk behouden of ga je liever voor bijvoorbeeld een whitewash of een vergrijsde look? Het is allemaal mogelijk. In alle gevallen blijft de nerf en de natuurlijke uitstraling van het hout zichtbaar én voelbaar. De dealers helpen graag bij het maken van de juiste keuze.

De natuurlijke houtbeschermer voor buiten.
Buitenhout bescherm je met de Rubio WoodCream. Deze innovatieve crème op waxbasis is geen verf en geen beits. Door deze unieke samenstelling is het zeer eenvoudig aan te brengen. Het product is geschikt voor de langdurige bescherming van verticaal hout, zoals houten huizen, gevelbekledingen, overkappingen, veranda’s, luxe tuinhuisjes, carports en erfafscheidingen. Eén laag is aanbrengen is voldoende. Wil je een meer dekkende uitstraling? Breng dan twee lagen aan.

BESCHERMT EN KLEURT JE HOUT IN 1 LAAG

NIEUWS BERICHTEN

Bekijk alle berichten

Informatie aanvragen bij Rubio Monocoat

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen