Aco House&Garden

Slim omgaan met regenwater in de tuin

Aco afwatering met LED-verlichting voor de tuin

Wanneer je lang van je tuin wil genieten zijn sfeervolle buitenverlichting en slimme afwatering een must. Met goede verlichting zit je 's avonds veel langer in de tuin en met de juiste afwatering zorg je ervoor dat op het terras en de bestrating geen grote plassen blijven liggen.  ACO, specialist op het gebied van afwateringstechniek, introduceert daarom een zogenoemde sleufgoot met ingebouwde LED-verlichting. Om ook na een regenbui en ’s avonds te genieten van de tuin.

Langer genieten in en van de tuin

Brede tegels, weinig voegen en voegvullers tegen het onkruid: prachtige terrassen om te zien, maar het water kan bij een flinke regenbui geen kant op. Daardoor ontstaat een waterballet in de tuin en worden de tegels vies en vlekkerig. Er bestaan al dunne goten die voor optimale afwatering zorgen. ACO lanceert nu een nieuwe vorm, met ingebouwde LED-verlichting. Deze EasyGarden Led-Line zorgt niet alleen voor de juiste afwatering, maar de verlichting zet de tuin ook nog eens extra in de spotlights, als een verlengstuk van het huis.

Aco afwatering voor de tuin. Sleufgoten met LED-verlichting   Aco sleufgoot afwatering met Led-verlichting

Gemakkelijk aan te leggen

De sierlijke, slanke sleufgoten met geïntegreerde LED-verlichting zijn eenvoudig op te nemen in nieuwe of bestaande tuinbestrating. Je kan ze precies aanleggen zoals je mooi vindt en passend bij de uitstraling van de tuin. Dat biedt veel mogelijkheden en verhoogt niet alleen de sfeer maar ook de veiligheid. Zo kan je voor grotere terrassen een prachtig lijnenspel creëren door meerdere EasyGarden Led-Lines met elkaar te combineren. Maar ze zijn ook prima geschikt om delen van de tuin te accentueren, bijvoorbeeld de randen van het terras, de overgang tussen verschillende steensoorten of de scheiding met de gevel van het huis.

Veilig, energiezuinig en schoon

Behalve als tuinverfraaiing biedt de EasyGarden Led-Line net als alle ACO-goten nog steeds de best mogelijke afwatering. Dus geen aangetaste tegels meer als het water op de bestrating blijft staan, maar een schoon terras dankzij de functionele sleufgoot. De LED-verlichting is naadloos in de goot verwerkt en absoluut veilig. Verder is LED-verlichting bij uitstek energiezuinig.

BROCHURE AANVRAGEN

ACO Watermanagement -
ACO Watermanagement

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen