pinterest
De complete buitenkeuken

De complete buitenkeuken

Nu de zomer weer in aantocht is en de dagen steeds langer worden, is een keuken in de tuin een uitkomst. De huidige buitenkeukens hebben alle gemakken van een echte keuken en dat maakt buiten koken een populaire bezigheid. Niet alleen wanneer je een groot barbecueliefhebber bent, maar ook wanneer je weinig tijd hebt om een houtskool barbecue aan te steken en toch graag buiten wilt zijn. De buitenkeuken is een ideale, gezellige en stijlvolle oplossing. 

Snel klaar voor gebruik

Een buitenkeuken is eigenlijk een uitgebreide en snelle barbecue; houtgestookt, op gas of met een keramische kookplaat. De verschillende modellen zijn allemaal snel klaar voor gebruik en voor veel kookstijlen geschikt. Bij een gasgestookt toestel is het natuurlijk ideaal dat je op elk moment van de dag en met één druk op de knop gemakkelijk buiten kunt koken, bakken of  grillen. Alle praktische onderdelen zijn gemaakt van stoer roestvrij staal; van de degelijke kookunit tot aan de brede handgrepen. Kookpitten, grill, BBQ en ovenfunctie. Het is er allemaal. Ook na een lange dag op je werk heb je binnen een handomdraai de barbecue klaar voor gebruik: stuk vlees of vis erop, salade erbij en genieten!

Van klein tot heel erg groot 

De kleinere modellen buitenkeukens hebben 3 of 4 branders waar je prima op kunt koken. De uitgebreidere modellen hebben een grillplaat en zijbranders, wat heel handig is als je voor grotere groepen eten wil bereiden. Je maakt  de maaltijd klaar op het grote grill oppervlak waarna je gerechten warm kunt houden op de zijbranders. De grote buitenkeukens worden samengesteld uit modules. En dan is echt alles mogelijk: hoge en lage enkele of dubbele kasten, stalen deuren of in hout en zelfs aanrechtbladen van puur graniet. De apparatuur is al net zo oogstrelend en hoogstaand als de meubels. Naast de kookunit met fornuis, steengrill, een bakplaat en een braadspit  kan ook andere keuken apparatuur worden ingebouwd. Van koelkast tot  combinatie-oven, van spoelbak tot zelfs vaatwasmachines. Ze kunnen worden voorzien van zwenkwielen blijft  de keuken toch makkelijk verplaatsbaar.

Accessoires

Veel buitenkeukens hebben standaard een thermometer in de kap en sommigen worden zelfs geleverd met een sterke vinyl hoes, zodat ze het hele jaar buiten kunnen blijven staan. Met een vuurkorf of terrasverwarming wordt het aantal uren dat het buiten aangenaam toeven is, aanmerkelijk vergroot. En zo wordt buiten koken een complete beleving. De hobbykok staat vanaf nu in de tuin!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen