pinterest
Divina Outdoor Spa Bad: totale ontspanning in de tuin

Divina Outdoor Spa Bad: totale ontspanning in de tuin

Een hydromassage in een Spabad zorgt voor totale ontspanning van je lichaam en geest. Wanneer je lichaam in warm water ligt, produceert het zenuwstelsel een grotere hoeveelheid hormonen, waardoor het lichaam ontspant. De symptomen van een stressvolle dag verdwijnen hierdoor als sneeuw voor de zon. Daarnaast komt er bij de massage ook endorphine vrij in je lichaam; dit 'gelukshormoon' zorgt voor een goed gevoel. Met het geavanceerde Divina Outdoor Spa bad van Novellini heb je deze heerlijke experience in je eigen tuin.

FotoDivina Outdoor Spa Bad: totale ontspanning in de tuin

Wellness in de tuin

Hoe fijn is het om een paar keer per week in je eigen tuin echt te relaxen en ontspannen! Het Divina Spa bad is speciaal ontwikkeld als buiten spa en zorgt niet alleen voor ontspanning, maar is met maar liefst 36 verschillende jets goed voor je lichamelijke gezondheid, je figuur en huid en sportklachten en blessures. Je kan in je eentje heerlijk ontspannen, maar er is ook genoeg ruimte om het bad met z’n tweeën te gebruiken.

FotoDivina Outdoor Spa Bad: totale ontspanning in de tuin

Krachtige massage

De krachtige massage van het outdoor bad activeert de bloedsomloop en zorgt voor een totale ontspanning van het spierstelsel. Dit is ook een effectief middel om typische sportklachten en blessures zoals spierkramp, kneuzingen en verstuikingen te behandelen en bij het herstellen na een zware training. De ontspannende kracht van een warmwatermassage zorgt er voor dat de energie in het lichaam snel weer wordt aangevuld.

FotoDivina Outdoor Spa Bad: totale ontspanning in de tuin

Het spabad heeft een zitje en hoofdsteun van antibacterieel materiaal.

Airpool systeem 

De verschillende verstelbare jets van Divina Outdoor zijn speciaal zeer geschikt voor zachte massage op de wervelkolom en de rug, de dijen, kuiten en voeten. Het Airpool systeem blaast via jets in de bodem van het bad lucht in het water. De bubbels van de airpool zijn ontspannend en verzachtend. In vergelijking met die van de whirpool zijn de stralen van de airpool minder krachtig, ze stimuleren op een tedere manier de zenuwuiteinden door de spieren zachtjes te masseren. Zo kan je op je eigen genieten van een volledige spa-behandeling.

FotoDivina Outdoor Spa Bad: totale ontspanning in de tuin

Kleurentherapie

Daarbij heeft dit mooie Outdoor bad een ingebouwd audio systeem met Bluetooth connectie en Cromolight. Kleurentherapie kan zowel stimulerend als rustgevend werken. Kies programma's met koele kleuren zoals groen en blauw om te ontspannen of warme kleuren zoals rood om energie op te laden.

Meer weten over dit outdoor Spa bad? Download de brochure of neem een kijkje op de website van Novellini en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Novellini Outdoor

DIVINA - één en al detail

Download de brochure

Brochure downloaden

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen