pinterest
Een hottub in de tuin: ontdek de beste hottub verwarmingsmethoden!

Een hottub in de tuin: ontdek de beste hottub verwarmingsmethoden!

De tuin is de perfecte plek om te ontspannen wanneer je wat vrije tijd hebt. Wil je echt een gevoel van luxe creëren? Overweeg dan een hottub in je tuin of op je terras! Dit is dé manier om ultiem te kunnen ontspannen en brengt ook veel sfeer en gezelligheid met zich mee. De combinatie van de frisse buitenlucht en het warme water zorgt voor een heerlijk relaxmoment.

Welke hottub past bij jou?

Er valt heel wat te kiezen als het gaat om het ontwerp, de kleur en de materialen van een hottub. Zo is er altijd een luxe tobbe die past bij de stijl van je tuin en terras. Ook de keuze voor de manier waarop het water wordt verwarmd, is belangrijk. Er zijn verschillende opties, elk met hun eigen charme en voordelen. In dit artikel vertellen we je meer over de verschillende verwarmingssystemen van hottubs.

Opties voor het verwarmen van je hottub

Het water in een hottub kan op verschillende manieren worden verwarmd. De keuze is een persoonlijke.  Je kan kiezen voor de authentieke verwarming met een houtgestookte kachel. De geur van een houtvuur in combinatie met het warme water zorgt voor een compleet relaxed gevoel. En het beste: het water warmt snel op, waardoor je niet lang hoeft te wachten om te genieten.

Voor wie liever gaat voor gemak, zijn er elektrisch gestookte hottubs. Met een simpele druk op de knop stel je de gewenste temperatuur in en kun je genieten van een constant warm bad. Het enige nadeel is dat het opwarmen iets langer duurt en dat er stroomkosten aan verbonden zijn.

Hybride hottub: de combinatie van 2 verwarmingssystemen

Innovatief zijn de hybride hottubs. Door twee verwarmingssystemen te combineren, zoals een houtgestookte kachel met een elektrische kachel of warmtepomp, kun je nu genieten van het beste van beide werelden. De hybride hottub heeft veel voordelen. Zo kun je het bad snel opwarmen met een houtgestookte kachel en vervolgens de temperatuur op peil houden met een elektrische kachel of warmtepomp. Dit is niet alleen comfortabel, maar zorgt ook voor aanzienlijke besparingen op je energierekening.

          Lees ook: De voordelen van hybride hottubs

Duurzaam genieten in combinatie met een warmtepomp

Vooral het gebruik van een warmtepomp als duurzaam alternatief verdient in deze tijd de aandacht. Met een warmtepomp kun je tot wel 70% van je stroomkosten besparen in vergelijking met een elektrische kachel. Hoewel het bad niet zo snel opwarmt als bij een houtgestookte kachel, biedt de combinatie van hout en warmtepomp de perfecte balans tussen snelheid en duurzaamheid!

FotoEen hottub in de tuin: ontdek de beste hottub verwarmingsmethoden!

     Kirami Hottub met warmtepomp - HottubSelect

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een hottub? Vraag hier informatie aan of download de brochure. Benieuwd naar alle opties of wil je advies? De specialisten van Hottub Select staan klaar in de showroom om je te helpen en de juiste hottub te kiezen voor jouw situatie en behoefte!

Hottub Select

Ervaar de rust van een hottub

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen