pinterest
Een opgeruimde tuin geeft je relatie een boost

Een opgeruimde tuin geeft je relatie een boost

Ruim 1 op de 5 koppels heeft minder irritaties wanneer de tuin netjes is opgeruimd en opgeknapt. Dit blijkt uit een onderzoek van Fonteyn onder 1012 Nederlanders. Dus wil je jouw geliefde extra in het zonnetje zetten, steek dan je handen uit de mouwen en ga aan de slag met de tuin en het terras. 

FotoEen opgeruimde tuin geeft je relatie een boost

Opgeruimde tuin voorkomt irritaties

21% van de mensen ervaren minder irritaties met hun partner wanneer de tuin is opgeknapt. Mannen en vrouwen denken hier overigens niet helemaal hetzelfde over. Bijna 60% van de vrouwen is het hier namelijk niet mee eens, tegen een kleine 50% van de mannen. Daarnaast is er ook een verschil in leeftijd. Zo vinden vooral mensen tussen de 18 en 40 jaar dat er minder irritaties zijn wanneer de tuin is opgeruimd.

FotoEen opgeruimde tuin geeft je relatie een boost

Wanneer de tuin weer helemaal is opgeknapt, zorgt dat voor minder irritaties tussen mijn partner of huisgenoten en mij. Verschil in leeftijd

Kleine moeite

De resultaten van ditzelfde onderzoek laten ook zien dat slechts 17% van de mensen wel eens irritaties hebben met hun partner over het onderhouden van de tuin. De overgrote meerderheid, namelijk 64%, geeft aan dat zij geen irritaties ervaren over het onderhouden van de tuin. Voor 66-plussers ligt dit percentage zelfs nog hoger, namelijk 76%. Kortom, het is voor veel mensen een kleine moeite om de tuin op te knappen en het voorkomt ook nog eens irritaties! 
 
Over Fonteyn
Fonteyn is de grootste outdoor living mall van Europa en biedt zeven tuinspecialiteiten - tuinmeubelen, tuinhuizen, veranda’s, spa’s, barbecues, sauna’s en zwembaden - onder één dak.
 
Lees ook: goede tips om meer uit je tuin te halen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen