pinterest
Geniet deze zomer van je eigen privézwembad met deze vijf stappen!

Geniet deze zomer van je eigen privézwembad met deze vijf stappen!

Hoe lang droom je al van een zwembad in de achtertuin? De zomer is in volle gang en de zon staat hoog aan de hemel. Het wordt tijd dat je jouw dromen uit laat komen. Duik deze zomer nog in jouw eigen oase van ontspanning - jouw privézwembad! We laten je niet in het diepe springen maar geven je in dit artikel het stappenplan van Starline, een gerenommeerde expert op het gebied van prefab inbouwzwembaden, voor het realiseren van jouw zwemplannen. Nog maar een paar stappen te gaan voor je eerste 'bommetje'.

FotoGeniet deze zomer van je eigen privézwembad met deze vijf stappen!

Stap 1: Verzamel informatie en inspiratie

Er zijn diverse soorten en maten zwembaden te koop. Het is dan ook belangrijk om vooraf inspiratie op te doen en rekening te houden met jouw persoonlijke smaak, de omgeving en de gewenste uitstraling. Kijk bijvoorbeeld op Pinterest en stel je eigen moodboard samen. Vraag brochures aan en bekijk de referentieprojecten die op de website staan. Daarnaast heeft Starline een handige configurator waarmee je eenvoudig jouw gewenste Monoblock® zwembad kan samenstellen.

FotoGeniet deze zomer van je eigen privézwembad met deze vijf stappen!

Stap 2: Maak een afspraak en bezoek de showroom

Je bent na het verzamelen van alle inspiratiebeelden en informatie toe aan het echte werk en wilt de mogelijkheden van dichtbij zelf ervaren. Maak dan een afspraak in Starline showroom in Valkenswaard of bij een gecertificeerde dealer. Tijdens jouw bezoek kun je van dichtbij verschillende zwembaden, afdekkingen en technische installaties bekijken. De deskundige medewerkers staan klaar om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt over het plaatsen en onderhouden van een zwembad.

Stap 3: Maatwerk offerte

Je weet nu genoeg over alle mogelijkheden en wilt graag concreet weten welk zwembad het beste bij jouw wensen en budget past. Bij Starline word je persoonlijk begeleid in het samenstellen van jouw Monoblock® zwembad. Ze komen bij je langs om de situatie, locatie en bodemgesteldheid te bekijken. Daarna krijg je een overzichtelijke offerte en eerlijke prijs, gebaseerd op expertise en ervaring in de branche.

FotoGeniet deze zomer van je eigen privézwembad met deze vijf stappen!

Stap 4: Planning en voorbereiding

Yes het is gelukt, je hebt jouw ideale zwembad uitgekozen en besteld. Starline gaat nu aan de slag voor jou, dat betekent dat het zwembad volgens jouw specificaties geproduceerd wordt in hun zwembadfabriek in Pelt (BE). Je hebt zelfs de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de fabriek en te zien hoe jouw zwembad wordt gemaakt. In de productiehal wordt het zwembad volledig afgewerkt en voorzien van inbouwdelen en leidingwerk. Jouw dealer plant en bereidt de installatie voor, terwijl de technische experts de nodige voorbereidingen treffen om ervoor te zorgen dat het installatieproces soepel en efficiënt verloopt.

FotoGeniet deze zomer van je eigen privézwembad met deze vijf stappen!

Stap 5: Zwemklaar in een week!

Nog maar een paar dagen en je kan je eerste duik nemen. Op de afgesproken datum plaatsen de vakmannen van Starline jouw Monoblock® zwembad. Dit gebeurd met de uiterste zorg, zodat het zwembad als één geheel op de juiste plek wordt gezet en zorgvuldig wordt aangesloten op de technische installatie. Ook de randtegels worden rondom het zwembad gelegd, waardoor jouw zwembad een prachtige afwerking krijgt en een harmonieus geheel vormt. Dankzij de eenvoudige installatie is je zwembad vaak al binnen een halve dag klaar. Zo kan je nog dezelfde week genieten van jouw droomzwembad!

FotoGeniet deze zomer van je eigen privézwembad met deze vijf stappen!

Beeld: Starline

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen