pinterest
Het is nu tijd voor een wilgentenen schutting

Het is nu tijd voor een wilgentenen schutting

Je tuin is een verlengstuk van je huis, een plek waar je kunt ontspannen, genieten van de natuur en je even kunt terugtrekken van de drukte van het dagelijkse leven. Het creëren van een sfeervolle en rustige buitenruimte is voor veel mensen dan ook een belangrijke prioriteit. Een uitstekende manier om dat te bereiken is door te kiezen voor een wilgentenen schutting. Deze natuurlijke en charmante schuttingen voegen niet alleen een vleugje rustieke schoonheid toe aan je tuin, maar bieden ook tal van andere voordelen. Ben je op zoek naar een nieuwe natuurlijke erfafscheiding? Dan is dit het moment! De verse wilgentakken van Wilhout zijn net geoogst en zijn kunnen nu goed verwerkt worden.

FotoHet is nu tijd voor een wilgentenen schutting

De Natuurlijke Schoonheid van Wilgentenen

Wilgentenen schuttingen hebben een unieke aantrekkingskracht die moeilijk te evenaren is met andere schuttingmaterialen. De wilgentenen geven je tuin een natuurlijke uitstraling en voegen warmte en textuur toe aan je buitenruimte. De lichte, neutrale kleur van de wilgentenen past goed bij verschillende tuinstijlen, van landelijk tot modern. Bovendien veranderen wilgentenen schuttingen in de loop van de tijd van kleur en ontwikkelen ze een prachtige, zilvergrijze patina die alleen maar mooier wordt naarmate de jaren verstrijken.

Milieuvriendelijk en Duurzaam

Een ander belangrijk voordeel van wilgentenen schuttingen is dat ze een milieuvriendelijke keuze zijn. Wilgen zijn snelgroeiende bomen die gemakkelijk kunnen worden geoogst zonder schade aan het milieu. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals wilgentenen helpt bij het verminderen van de vraag naar schadelijke kunststoffen en andere niet-duurzame materialen die vaak worden gebruikt voor schuttingen. Bovendien zijn wilgentenen schuttingen van Wilhout duurzaam en gaan ze lang mee. Met de juiste zorg kunnen ze tientallen jaren meegaan. Dit maakt ze een kosteneffectieve keuze op lange termijn, omdat je niet om de paar jaar je schutting hoeft te vervangen.

FotoHet is nu tijd voor een wilgentenen schutting

Veelzijdig en Aanpasbaar

Wilgentenen schuttingen zijn zeer veelzijdig en kunnen worden aangepast aan je specifieke wensen en behoeften. Of je nu op zoek bent naar een volledige privacy schutting, een laag hekwerk om je tuin te begrenzen, of zelfs decoratieve elementen zoals bogen en poorten, wilgentenen kunnen worden gevlochten en gevormd om aan bijna elke wens te voldoen. Je kan de wilgentenen schutting ook gebruiken als ondersteuning voor klimplanten zoals klimhortensia, klimrozen, div. lei fruit, bruidsluier, hedera, blauweregen, div. clematis, jasmijn enz. Dit voegt nog meer schoonheid en leven toe aan je tuin.

Onderhoudsvriendelijk

Een ander voordeel van wilgentenen schuttingen is dat ze over het algemeen weinig onderhoud vereisen. Het enige wat je hoeft te doen, is af en toe wat licht snoeien om de vorm te behouden en ervoor te zorgen dat de wilgentenen gezond blijven. Anders kun je gewoon achterover leunen en genieten van de natuurlijke schoonheid van je schutting.

FotoHet is nu tijd voor een wilgentenen schutting

Wilhout is gespecialiseerd in het maken, leveren en plaatsen van natuurlijke schuttingen en erfafscheidingen van wilgentenen. Dankzij de duurzaamheid en flexibiliteit van wilgentenen kun je dit op brede schaal toepassen. Ze hebben eigen bossen waarin ze de wilgentakken telen. Ze kunnen de wilgentenen schutting bij jou op locatie op maat plaatsen. Maar ze leveren ook de materialen, zodat je zelf je schutting of afscheiding kunt maken en plaatsen.

Wil je meer informatie? Bezoek dan de website van Wilhout.

Wilhout wilgentenen schuttingen

Voor al uw Wilgentenen schuttingen en Wilgentenen schermen!

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen