pinterest
3X LED-tuinverlichting voor een betoverende kerst

3X LED-tuinverlichting voor een betoverende kerst

Als de decembermaand is aangebroken, is het voor veel Nederlanders tijd om het huis binnen en buiten te versieren met lichtjes. Sommige mensen houden van opvallende kerstversiering met knipperende lichten en felle kleuren om het huis om te toveren tot een kerstpaleis. Anderen houden misschien van subtielere versiering of zoeken naar duurzamere opties voor buitenverlichting vanwege de hoge energierekening. Met LED-verlichting van Paulmann creëer je heel simpel de ultieme kerstsfeer rondom het huis. En mooi meegenomen: LED-verlichting is een stuk duurzamer dan gewone verlichting, dat scheelt dus ook nog eens in de portemonnee! We geven je drie mooie optisch voor sfeervolle kerstverlichting.

1. Verlichte kerstboom voor buiten

Foto3X LED-tuinverlichting voor een betoverende kerst

Niet zo’n fan van overdreven kerstversiering maar toch op zoek naar een subtiel kerstornament? Ga dan voor een LED-lichtobject in de vorm van een kerstboom. Zo heb je zonder alle moeite toch een mooie kerstboom staan.

2. LED-sterren op het terras

Foto3X LED-tuinverlichting voor een betoverende kerst

Deze ster met warm wit licht geeft een gezellige sfeer aan de donkere tuin. Dankzij het Plug & Shine systeem zijn de accessoires makkelijk vanaf een afstand te bedienen.

3. LED lichtketting tuin 

 Foto3X LED-tuinverlichting voor een betoverende kerst

Uiteraard mogen we lichtjes in de bomen en op de gevel niet vergeten. Met de klassieke LED lichtketting zit je altijd goed. Het goudgele licht geeft een gezellige sfeer en is in elke tuin toepasbaar. Het snoer is onderdeel van het Plug & Shine LED-verlichtingssysteem. Hierdoor kun je met één druk op de afstandsbediening vanuit je luie stoel de lampjes bedienen. En extra belangrijk: dankzij de klassieke uitstraling en weersbestendigheid kun je het lichtsnoer makkelijk het hele jaar laten hangen. Zo is hij ook de perfecte sfeermaker op een late zomerse avond.

Bron: Paulmann.com

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen