Aco House&Garden

Slim omgaan met regenwater in de tuin

Nooit meer met vieze voeten naar binnen!

Een grote ergernis is met vieze voeten naar binnen gaan en dat is helemaal niet nodig! Met een ACO schoonloper zorg je ervoor dat je altijd met schone voeten naar binnen kunt en dat ziet er ook nog eens mooi uit. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende matten.

Dus, ga je nieuwe bestrating rondom je woning aanleggen? Dan is dat hét moment om te kiezen voor het 2-staps entreesysteem van ACO. Zorg ervoor dat je schoenen eerst schoon en daarna kurkdroog worden, dat is de oplossing! Buiten plaats je, geïntegreerd in de bestrating, de revolutionaire ingebouwde ACO schoonloper. Echt een deurmat 2.0. Hij neemt alle irritatie weg die een losse, doorweekte rondslingerende deurmat veroorzaakt! En binnen plaats je de ultieme ACO droogloper.

Stap 1

Een schoonloper bestaat uit een vuilopvangbak uit polymeerbeton of kunststof die vlak in het straatwerk wordt ingebouwd. Daarbij hoort een uitneembare duurzame mat die naar smaak kan worden ingevuld en optioneel kan worden voorzien van teksten! De ACO Schoonloper is verkrijgbaar in 3 afmetingen: 40x60cm, 50x75cm en 50x100cm.

Het is ook mogelijk om meerdere schoonlopers naast of achter elkaar te plaatsen. Optisch ziet dit eruit als één geheel. Twee stuks van 50x100cm vormen samen een schoonloper van 50x200 cm voor dubbele tuindeuren of een schuifpui.


Stap 2

De ACO droogloper (90x60cm) voor binnen is ongeëvenaard door de speciale holle nylon vezels. Hierdoor wordt het fijne vuil van de schoenzolen opgenomen en het vocht geabsorbeerd. Het vuil kan eenvoudig met een stofzuiger worden opgezogen.

Waarom het ACO entree-systeem?

  • Altijd een nette uitstraling
  • Weinig onderhoud
  • Lange levensduur
  • Vuil en vocht verdwijnt in opvangzak
  • Voorzien van afwateringspunt

Plaats het ACO entree-systeem bij:

  • Voor- en achterdeur
  • Terrasdeuren en schuifpuien
  • Schuur en berging

Wil je meer weten over de producten van ACO House&Garden? Download hier de brochure en bezoek www.aco-houseandgarden.nl

Lees hier ook: Ideale oplossing voor afvoer van regenwater op je terras

Download de brochure

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen