pinterest
Snel schoonmaken met een mobiele drukreiniger

Snel schoonmaken met een mobiele drukreiniger

Ga je schoonmaken rond het huis en zie je daar tegenop? Met de nieuwe GARDENA drukreiniger AquaClean is deze klus zo geklaard. En het is nog leuk werk ook. De krachtige waterstraal is ideaal voor het reinigen van terrassen en balkons, tuinmeubelen, fietsen, auto’s, boten of kliko’s. Ook handig, de drukreiniger hoeft niet aangesloten te worden op een kraan.

Moeiteloos gebruiken

FotoSnel schoonmaken met een mobiele drukreinigerDe kracht van de drukreiniger is tot twaalf keer groter dan de reguliere kraandruk. Omdat je de druk ook kunt verlagen, is deze AquaClean ook geschikt voor het schoonmaken van gevoelige materialen. De opvouwbare watertank waar 20 liter water in past, is ideaal voor gebruik onderweg. Na een rit door de bossen kun je bijvoorbeeld vuil van de mountainbike verwijderen voordat je ‘m weer in de auto laadt. Ook op een boot kan het apparaat moeiteloos worden gebruikt. Dankzij de aanzuigslang wordt het water direct uit het kanaal, het meer of de rivier gezogen. 

All in one

FotoSnel schoonmaken met een mobiele drukreinigerDe 18V-accu van de AquaClean behoort tot het Power for All-systeem. Dat betekent dat je de accu kunt gebruiken voor alle andere apparaten die tot hetzelfde systeem van Bosch en GARDENA behoren. Denk hierbij aan boormachines, heggenscharen, grasmaaiers, bladblazers en grastrimmers. Heb je al zo'n handige Power for All-accu, dan kun je het volgende gereedschap dat je wil kopen, aanschaffen zonder accu.  

Lees ook: Goede tips om meer uit je tuin te halen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen