De mooiste keramische buitenvloeren voor jouw tuin

Maak van je tuin, (dak)terras en balkon een te gekke buitenruimte met keramische buitentegels. Of je nu gaat voor een stoere unitegel of een speels dessin, voor iedere wens is wel een geschikte tuintegel te vinden. Er zijn veel verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren, voor ieder wat wils! 


SOLOSTONE vtwonen buitentegels by Douglas & Jones

De voordelen van keramische buitenvloeren

De SOLOSTONE keramische buitenvloeren van vtwonen by Douglas & Jones zijn niet alleen mooi, ze hebben ook veel voordelen. De tegels zijn altijd kleurvast, vlekbestendig, kras- en slijtvast, gemakkelijk om schoon te maken en ze zijn vorstbestendig. Daar­naast zijn de tegels verkrijgbaar in allerlei kleuren, structuren en uitstralingen. Zo richt je je buitenruimte in volgens jouw persoonlijke woonstijl en maak je van je terras het verlengde van je interieur. Een stijlvolle buitenruimte!

SOLOSTONE Chateau Black - vtwonen by Douglas Jones

Terras, veranda of patio

De keramische buitentegels zijn dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. De extra grote tegels in 90×90 geven het terras een luxueuze uitstraling. Of kies voor de unieke afmeting 70×70 cm uit het assortiment met verschillende kleuren, fraaie texturen en spraakmakende dessins. Het grote oppervlakte en de dikkere massa van de tegels zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer. Helemaal van nu!


SOLOSTONE Clouds - vtwonen by Douglas Jones

Zoveel kleurtinten!

Dit buitenseizoen is er nog meer keuze in het SOLOSTONE assortiment met de series Waves, Clouds, Chateau, Dark Travertine en Composite Mix. Prachtige nieuwe kleurtinten en structuren waarmee je de mooiste plekken buiten creëert. Zoals met de nieuwe serie Composite. Voor een klassieke buitenvloer met een moderne twist. De retro-uitstraling zorgt voor een stoer en robuust karakter van je (dak)terras.

SOLOSTONE Composite Mix - vtwonen by Douglas Jones

Mix & Match

Mix en match er op los met deze stoere XL-tegels in 70×70 cm, zoals de serie Waves. Uniek in maat en dikte want deze buitentegels hebben een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm! De uni tegels maken ze je buitenvloer al een bijzondere plek om te vertoeven, maar wil je echt iets speciaals dan mix je ze met de fraaie dessintegels. Om naar te blijven kijken.  


SOLOSTONE Belgian Stone White Flower - vtwonen by Douglas Jones

Enjoy & Relax

De keramische buitentegels van Douglas & Jones zijn niet alleen erg fraai om te zien, maar ook nog eens bijzonder praktisch. En dat betekent een buitenvloer met weinig onderhoud. Zorgeloos genieten, dat is het echte buitenleven. Meer inspiratie opdoen? Vraag hier de informatiebrochure aan.  


SOLOSTONE Composite- vtwonen by Douglas Jones

Het veelomvattende assortiment van vtwonen by Douglas & Jones heeft ook tegels voor binnen  in veel verschillende stijlen en formaten.

vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones

Mooimakers van Hollandse bodem

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen