pinterest
Stapelbaar systeem voor verticaal tuinieren

Stapelbaar systeem voor verticaal tuinieren

Verticaal tuinieren is de nieuwste trend voor het terras, balkon en dakterras. Gardena komt hiervoor met een stapelbaar systeem. Ideaal voor tegen de schutting, muur of andere tuinafscheiding!

Verticale tuin

FotoStapelbaar systeem voor verticaal tuinieren

Het systeem bestaat uit plantenbakken van robuust en weersbestendig kunststof. Ze zijn er in verschillende vormen die je dankzij verbindingsstukken en clips op elkaar kunt stapelen. Zo bepaal je zelf hoe hoog je verticale tuin wordt. Met het handige druppelsysteem van GARDENA en kraancomputer worden de planten automatisch voorzien van water.

FotoStapelbaar systeem voor verticaal tuinieren

Door de verschillende vormen, waaronder hoekelementen, kun je met NatureUp! een muur van planten, bloemen of kruiden voorzien. Onderop leg je eerst de meegeleverde vloerplaat. Zet vervolgens de planten in de cups van 13 cm en begin met stapelen. Geïntegreerde afvoerkanalen zorgen dat overtollig (giet)water rechtstreeks wegvloeit naar de druppelbak van de vloerplaat. Dat voorkomt dat planten ‘verdrinken’ en tegelijkertijd blijven muur en vloer droog en schoon.

Automatisch

FotoStapelbaar systeem voor verticaal tuinieren

Wanneer je het Micro-Drip-Systeem van GARDENA en een kraancomputer gebruikt, hoef je zelf nooit meer water te geven. Het NatureUp!-systeem heeft speciale openingen waardoor je de dunne druppelbuizen leidt. Meer informatie en verkooppunten vind je via www.gardena.nl

Bekijk hier meer systemen voor verticaal tuinieren

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen